De leukste terrassen in Amsterdam

Ondanks dat de horeca open mag gaat het nog steeds moeilijk worden voor horecagelegenheden om hun hoofd boven water te houden. Voor ons is het echter het belangrijkste dat de leukste terrassen van Amsterdam weer open zullen gaan.

Waterkant

De naam verklapt eigenlijk al dat je bij dit terras aan het water zit. Op de grens tussen Amsterdam centrum en Amsterdam west kan je onder de Q-park genieten van Surinaams eten en sfeertje!

Noorderlicht

Noorderlicht ligt zoals de naam al verklapt in Amsterdam-Noord. De unieke sfeer zal voor een ervaring zorgen die je nooit zal vergeten en zorgt ervoor dat je hier waarschijnlijk snel weer terugkeert.

De Plantage

Naar De Plantage gaan kan je goed combineren met een dagje Artis. Het zit namelijk naast elkaar. Ook is er veel ruimte op het terras waardoor je hier met veel mensen tegelijk veilig kunt genieten.

View this post on Instagram

Zwoele zomer avond. ✨

A post shared by Café Restaurant De Plantage (@deplantage) on

Hannekes Boom

Bij Hannekes kan je originele en duurzame gerechten eten. Hannekes zit dicht bij het Centraal station en behoort zeker tot de leukste terrassen van Amsterdam

Pllek

Pllek beschikt over het leukste terras van Amsterdam Noord. Aan het water kan je heerlijk genieten van de zon met een biertje in je hand. De sfeer is uitstekend waardoor je humeur zeker niet kan achterblijven.

Café Fonteyn

Café Fonteyn heeft een gezellig sfeertje en een terras die de hele dag in de zon staat. Met een prachtig uitzicht op Nieuwmarkt zal je het hier makkelijk uren kunnen volhouden. Je kan hier zowel borrelen als volwaardige maaltijden eten.

Louie Louie

Dit terras kan je vinden tegenover het Tropenmuseum. Je hebt hier een groot aanbod voor eten en drinken voor elk moment van de dag.

De Biertuin

De Biertuin heeft meer dan de naam doet vermoeden. Ze hebben veel verschillende speciaalbieren maar ook genoeg andere hapjes en drankjes die je kan nuttigen op een terras vol met gezelligheid.

Brouwerij ’t IJ

Brouwerij ’t IJ staat bekend om zijn uitgebreide keuze aan bieren. Het terras bij de iconische molen in Oost zorgt voor een nog betere ervaring.

Meneer Nieges

Bij Meneer Nieges staat gezelligheid en kwalitatief goed eten bovenaan. Zo kan je hier uitkijken naar de ultieme ervaring. Je zal geen spijt krijgen als je een bezoekje brengt aan dit terras.

View this post on Instagram

☀️☀️☀️

A post shared by Meneer Nieges (@meneernieges) on