High Value Personal Training & Coaching

Personal training ontmoet coaching. The Power Community is een uniek concept waarbij zowel aandacht gegeven wordt aan fysieke en mentale training. Er wordt hard gewerkt aan vier kernonderdelen, benoemd als de 4 B’s:

1. Body: Een gezond, fit en krachtig lichaam.

2. Being: Een gefocust leven met rust en overzicht.

3. Balance: Een echte connectie en waardevolle relatie met de mensen om je heen.

4. Business: Door een fit en sterk lichaam in staat zijn meer focus, energie en uithoudingsvermogen te creëren voor een effectieve werkhouding.

The Power Community staat voor een gezond leven te creëren door middel van sport en coaching voor ambitieuze en ondernemende mensen. Sport om je fit te maken en op weg te helpen, coaching om te zorgen dat je gaat doen wat je al weet. Dat je de acties gaat ondernemen om je ‘ongezonde’ patronen en gewoontes te doorbreken. Om alles uit je leven te kunnen halen. Het bieden van nieuwe energie voor je lijf, werk, gezin en jezelf. Er wordt gewerkt met een eigen coachingsmethode en aan de hand daarvan zijn de programma’s van The Power Community ontwikkeld. Het is een uniek concept dat psychologie combineert met sport.

The Power Community Amsterdam

Joke Stroobach ruilde haar carrière binnen defensie in om The Power Community in Amsterdam te runnen. Een powervrouw die weet van aanpakken. De vaardigheden die zij ontwikkelde binnen de politie en het leger weet ze te spiegelen naar efficiënte coaching. In haar strak gedesignde studio in Amsterdam verzorgt ze de trainingen en de coaching onder één dak. Ook vind je de The Power Community in andere steden, waarbij iedere coach en trainer zijn eigen verhaal heeft.

Locatie: Keienbergweg 31, 1101 EX Amsterdam

Het I AM programma

The Power Community onderscheidt zich met het IAM programma. Een programma dat je individueel of in groepsverband kan belopen en om de drie maanden landelijk van start gaat.

Een gezonde lifestyle, een goede connectie met je gezin en geliefdes, energie en rust voor jezelf en een krachtige houding op je werk. Dan zou je de wereld aan kunnen toch?

Het traject duurt dus 3 maanden, waarbij je een transformatie ondergaat. Het creëren van een gezonde en fitte lifestyle is de hoofdmissie. Afvallen, fit zijn, meer energie of lekker in je vel voelen. Je gaat minimaal twee keer per week aan de slag met een workout, waarbij kracht, mobiliteit en focus op de proef worden gesteld. Iedere training is een uitdaging, waarbij je wordt geconfronteerd en uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen.

I Am. Wie ben jij en wat wil je zijn? De vragen die continu gesteld worden tijdens de coaching in het traject naar ‘de nieuwe ik’. De betere versie van jezelf en een nieuwe start voor het bereiken van je doelen. Binnen de wekelijkse coaching volg je een werkboek dat speciaal is ontwikkeld. Het neemt je mee in 19 stappen, waar je start van je huidige modus en bouwt naar the next level.

Binnen The Power Community omring je je altijd met gelijkgestemden. Zo word je onderdeel van deze groep ondernemende mensen en bouw je naast je fitheid ook aan je netwerk.

Wat je concreet gaat doen:

  • I AM kick-off
  • Fysieke nulmeting
  • Wekelijks twee functionele full-body trainingen van onze Personal Trainers
  • Wekelijks word je samen met de andere groepsleden een uur gecoacht op jouw doel
  • Wekelijkse monitoring op jouw persoonlijke voortgang
  • Maandelijkse fysieke meting
  • 100% commitment en support van jouw Personal Trainer/Coach

Ready?

De komende 3 maanden volg ik, hoofdredacteur Joris van Velzen, het IAM programma. Een periode waarbij ik ga werken aan een gezonde levensstijl en persoonlijk ontwikkeling. Hiervan zal ik verslag doen, waarbij ik je meeneem in een drie maanden traject naar een gezondere en krachtigere ik.

Check op de website van The Power Community wanneer het volgende IAM programma start.