De knappe exen van Lewis Hamilton

Laat het meteen duidelijk zijn dat Lewis Hamilton het goed doet bij het vrouwelijk schoon. De coureur heeft door de jaren heen heel wat dames aan zijn ontbijttafel gehad, maar ze bleven daar niet altijd voor een lange periode. Of hij ze allemaal aan pa en ma heeft voorgesteld is onduidelijk, maar hij heeft er in ieder geval dingen mee gedaan. Die mag je op je eigen manier interpreteren.

Tegenwoordig is onbekend waar Hamilton zich op liefdesgebied mee bezighoudt. De laatste keer dat we iets konden vernemen had hij het erg naar zijn zin met de Nederlandse Cindy Kimberly. Ook al horen we nu weinig, zal hij niks te kort komen op de vlak. Formule 1 coureurs hebben over het algemeen niks te klagen De ex-vriendinnen van Max Verstappen zijn ook niet bepaald verkeerd.

Danielle Lloyd

Danielle is – verrassing- een Brits model én persoonlijkheid. Hamilton en Lloyd waren samen in 2002 en hielden het ongeveer 6 maanden met elkaar uit. In die periode reed Lewis nog in de Formule 3. Twee jaar na hun relatie werd Lloyd tot Miss Engeland gekroond. Hamilton is de beroerdste niet en gaf zijn felicitaties.

View this post on Instagram

📸 #datenight

A post shared by Official Danielle Lloyd (@missdlloyd) on

Jodia Ma

Deze relatie hield een stuk langer stand. Wel vier jaar, van 2003 tot juli 2007. Ze leerden elkaar kennen op school. Na hun relatie verhuisde Jodia terug naar Hong Kong om daar haar leven voort te zetten.

Vivian Burkhardt

Vivian Burkhardt vertegenwoordigde Grenada in de Miss World-verkiezing in 2007. En won daarna het hart van Lewis. Het echtpaar verscheen samen op een aantal evenementen en feestjes, maar dat duurde maar een paar maanden voor dat het oer en uit was tussen de twee.

Nicole Scherzinger

We zijn aangekomen bij de eerste naam die we toch een beroemdheid kunnen noemen. Je kunt de Amerikaanse schoonheid wellicht kennen van haar tijd in de Pussycat Dolls. Het was goed raak en het koppel was ruim 7 jaar samen, van 2007 en 2015. De reden van de breuk is nooit in de media terecht gekomen, maar volgens Nicole was zij degene die het contact verbrak.

View this post on Instagram

‪Casual quarantine hair, don’t care 😉🖤‬

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on

View this post on Instagram

Nothing like a sun filled Sunday ☀️💋✨

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on

Rihanna

Kort na de breuk met Nicole kwam Lewis is de zomer van 2015 in contact met de wereldberoemde zangeres Rihanna. Naar verluidt hebben de twee toentertijd veel tijd samen doorgebracht, maar of er echte gevoelens bij kwamen kijken zullen we nooit weten. Ze hebben hier alle twee ook niks over losgelaten.

View this post on Instagram

savageX.com … @adamselman collab out now.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Sofia Richi

Eerder in 2017 ging het gerucht dat Lewis genoot van een affaire met model Sofia Richie. Inderdaad, de dochter van Lionel Richie. De twee zaten in januari naast elkaar op de eerste rij tijdens de Couture Fashion Week in Parijs, om vervolgens een ‘lunchafspraak’ te hebben in mei. Of het daar bij bleef is nog maar de vraag.

View this post on Instagram

Richie boys 🥰 @rollasjeans

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

Winnie Harlow

Geruchten over een overslaand vuurtje tussen model Winnie Harlow en Lewis Hamilton kwamen voor het eerst naar voren tijdens de GQ Awards in september 2016. Naar verluidt verlieten ze het Londense feest toch in aparte auto’s. Maar het duurde niet al te lang voordat ze weer samen werden afgebeeld tijdens het amfAR Gala in Cannes in mei van 2017. Harlow heeft een speciale huidziekte vitiligo. Ondanks (lees: vanwege) haar opvallende uiterlijk is ze uitgegroeid een icoon in de fashion industrie.

View this post on Instagram

Bet your bottom dollar 💵☀️💙

A post shared by ♔Jamaican Canadian♔ (@winnieharlow) on

Rita Ora

Vrouwen met een piekfijne stem vallen blijkbaar wel in de smaak bij Lewis Hamilton. Dit is alweer de derde zangeres in het rijtje. Lewis is meerdere malen hand in hand gespot met zijn landgenoot Rita Ora. Ook hebben ze samen een romantische vakantie geboekt en is Rita gezien terwijl ze het appartement van hem verliet. Lijkt ons sterk dat ze alleen een bakkie koffie gingen doen, maar toch ontkennen de twee deze verhouding. Begint onderhand een terugkerend thema te worden.

Nicki Minaj

En last but not least Nicki Minaj. Geruchten over deze twee tortelduifjes werden in de wereld geholpen nadat ze samen waren gespot op de New York Fashion Week. Verder deelde ze ook foto’s op Instagram van een uitje in Dubai. Lekker quad rijden.