Public Enemies is nu te zien

De film Public Enemies komt uit 2009 maar speelt zich af in de jaren ’30 in de Verenigde Staten. Het land is in deze jaren erg onveilig door de aanwezigheid van gangsters die veel misdaden plegen. De politie wil het aantal misdaden flink verminderen. Dit lijkt moeilijker dan gedacht. John Dillinger is een beruchte bankrover en moordenaar die zich niet zomaar laat pakken. Hij en zijn kameraden Baby Face Nelson en Pretty Boy Floyd krijgen het echter moeilijker als er een nieuwe politie instantie in het leven wordt geroepen: de FBI. Dit groepje agenten onder de leiding van Melvin Purvis doet er alles aan om de gangsters op te pakken.

Public Enemies

Een sterrencast, inclusief Johnny Depp en Christian Bale

Public Enemies heeft een cast waar veel andere films erg jaloers op zullen zijn. John Dillinger wordt gespeeld door Johnny Depp en Melvin Purvis wordt gespeeld door Christian Bale. Dit is voor veel mannen al genoeg reden om deze film te gaan bekijken. Als je dan ook nog ziet dat het om een vette gangsterfilm gaat weet je zeker dat je deze film niet mag missen. De film wordt geregisseerd door Michael Mann. Dit is zonder twijfel één van de beste films die hij geregisseerd heeft. De film duurt 2 uur en 20 minuten. Public Enemies is de perfecte aanvulling voor jullie mannenavond. Bekijk hieronder de trailer van deze leipe gangsterfilm:

Andere vette films op Netflix

Als je deze film al gezien hebt, hebben wij ook nog wel een andere vette film op Netflix voor je klaarstaan. Denzel Washington en Mark Wahlberg vlammen in 2 Guns.