Goedkope drones voor beginners

Vroeger was een drone misschien alleen maar weggelegd voor de elite, maar dat is nu niet meer het geval. Ook jij kan voor een relatief lage prijs een drone kopen. Je hebt daar genoeg reden toe. Ten eerste is het namelijk gewoon vet om een drone te besturen. Ten tweede kan je vanuit de lucht ook nog eens hele mooie foto’s en videos maken. Daar zijn deze foto’s het bewijs van. Hierdoor zal je jouw buurt vanuit een nieuw perspectief kunnen zien. En ja, ook voor beginners zijn er drones die je hiertoe in staat zullen stellen. Dat sommige drones nu voor een best wel lage prijs gekocht kunnen worden, betekent helemaal niet dat ze van een lage kwaliteit zijn. Dat is tenminste niet het geval bij de goedkope drones die wij zullen gaan behandelen.

Smart Drone met camera

Als je eerste prioriteit is dat je goede beelden maakt, moet je absoluut voor deze drone gaan. Je kan er namelijk beelden mee maken in 4k resolutie. Daarnaast heb je ook nog eens de beschikking over vette functies. Je kan deze drone namelijk zo instellen dat hij je automatisch gaat volgen. Zo zal jij je hardlooprondje goed in kaart kunnen brengen. Je kan hem voor 135 euro kopen bij Bol.com.

Drones voor beginners

Ryze Tello is één van de beste drones voor beginners

Drones zijn natuurlijk best kwetsbaar en daarom begrijpen wij het goed als je bang bent dat je drone iets ergs zal overkomen. In dat geval kan je het best voor de Ryze Tello drone gaan. Deze kan kan namelijk vrij veel hebben. Daarnaast is deze drone ook nog eens makkelijk te besturen. Dit kan je doen via de gratis Tello app of via een bluetooth gamepad. Deze drone is zelfs nog iets goedkoper dan de voorgaande drone. Je kan hem namelijk aanschaffen voor 86 euro.

Vliegen

Eachine E58

Deze drone is ideaal voor de mannen die vooral vette dingen met de drone zelf willen doen. Zo zal je met deze drone 360 graden in de lucht kunnen rollen. Ook kan hij andere capriolen uit halen. Daarnaast kan je met deze drone filmen, maar dit zullen geen beelden van topkwaliteit worden. Voor 81 euro kan je deze drone bestellen.

Vliegen