Meghan Markle schittert op je beeldscherm

Zeven seizoenen lang hebben we kunnen genieten van Meghan Markle. Zij was een ontzettend belangrijk personage in de hitserie Suits. Het is tijd om terug te kijken naar de 5 beste momenten van Meghan Markle (aka Rachel Zane) in Suits.

1. Ze vecht voor wat ze waard was

In de negende aflevering van het eerste seizoen zagen we voor het eerst pas écht waar Rachel Zane toe in staat was. Ze werd verdacht van het lekken van cruciale documenten aan een concurrerend advocatenbureau. Nadat ze in eerste instantie werd ontslagen kwamen ze erachter dat Rachel onschuldig was en vocht ze terug door een salarisverhoging te eisen van 10 procent naast een volledige beurs om rechten te kunnen studeren. Hier werd aan voldaan waardoor ze sterker uit deze situatie kwam. Deze vrouw staat sterk in haar schoenen.

Meghan Markle of Rachel Zane in Suits

2. Eindelijk kwam Rachel samen met Mike

Nadat er al een lange periode een duidelijke seksuele spanning zichtbaar was tussen Rachel en Mike, gaven ze daar in de zestiende aflevering van het tweede seizoen pas echt aan toe. Dit gebeurde toen Rachel de beste man hemzelf in de kopieerkamer confronteerde met het feit dat hij geen aanbevelingsbrief had geschreven voor haar aan Harvard. Bij deze ontmoeting kwam ze erachter dat Mike eigenlijk helemaal geen rechten heeft gestudeerd. Dit begon als een ruzie maar veranderde al snel in een intense, romantische scène.

3. Rachel Zane redt de dag eens te meer

In de tiende aflevering van het derde seizoen stond Rachel voor een dilemma: of toegeven dat ze al langer afwist van Mike zijn geheim, of dit niet doen en Mike laten ontslaan. Ze koos voor de eerste optie en zorgde ervoor dat Pearson afstand deed van de regel, dat mensen die daar wilden werken afgestudeerd moesten zijn in rechten aan Harvard.

Top 5 momenten

4. Ze chanteerde haar rivaal

Rachel Zane liet maar eens te meer zien dat er met haar niet te sollen valt. Tijdens haar studie besloot ze een onbeleefde opponent die ze tegen kwam in een oefenproces succesvol te chanteren.

5. Rachel Zane redt levens

Ze overtuigde haar professor om een zaak aan te nemen waar haar cliënt, Leonard Bailey, onterecht veroordeeld was voor executie. Rachel zorgde ervoor dat de zaak heropent werd waarna ze de doodstraf afwendde.

Binnenkort kan je Meghan Markle dus voor het laatst als Rachel Zane in actie zien komen op Netflix. Wij kunnen in ieder geval niet wachten.