Het gevolg van interne problemen op de serie

Gina Torres heeft aangegeven niet verder te kunnen werken aan de Amerikaanse televisieserie, wegens de afstand die zij moet afleggen voor de opnames. Met de absentie van Jessica Pearson in seizoen 6, rest ons de vraag hoe Harvey (Gabriel Macht) and Louis (Patrick J Adams) het bedrijf gaan runnen. De twee zullen Pearson Specter Litt weer op de rails moeten krijgen. We hebben vernomen dat we een nieuw personage zullen ontmoeten, die Donna zal helpen in de eerste aflevering.

Nu enkele maanden later lijkt een nog grotere ster de populaire serie te verlaten. We zullen in Suits hoogstwaarschijnlijk niet lang meer kunnen genieten van de prachtige Meghan Markle. De actrice, die de rol van Rachel Zane vervult, heeft sinds enige tijd een nieuwe liefde: prins Harry.

meghan markle suits rachel zane manman

Het woord ging de ronde dat ze door haar nieuwe relatie niet in staat is om de serie te vervolgen. Na dit nieuws heeft Markle alle pers vermeden tot deze week, toen ze in een kort statement bevestigde dat ze de komende tijd haar focus wil leggen op haar nieuwe geliefde. Ze gaf aan de productie van seizoen 6B af te maken, maar daarna een break te willen nemen. Met dit statement liet ze de vraag of ze de serie daarna weer op zal pakken onbeantwoord. Maar de geruchten wijzen erop dat Markle bezig is aan haart laatste seizoen. Wij hopen dat de droomvrouw uit de serie zich bedenkt, want laten we wel wezen: zonder Rachel Zane, geen Suits.

Dit zijn 7 dingen die jij nog niet weet over de sexy Meghan Markle.