1. Ze is classy

Een vrouw hoort mannen achterom te kunnen laten kijken zonder ordinair te doen. En dat is wat Meghan Markle doet. Geen ordinaire foto’s op Instagram en geen roddelschandalen. Schoonheid en klasse. Die ordinaire vrouwen zijn leuk op de avond zelf. Hier praten we over relationship-material.

2. Ze is intelligent

Meghan Markle speelt niet enkel de slimmerik in Suits, maar is ook in real-life een pientere dame. Ze deed 2 studies, namelijk theaterwetenschappen en internationale betrekkingen aan de Northwestern University en werkte onder andere voor de Amerikaanse Ambassade voordat ze doorbrak als actrice.

3. Ze is bloedmooi

De combinatie van de Afro-Amerikaanse roots van haar moeder en Ierse en Nederlandse roots van haar vader hebben geleid tot een unieke verschijning. Naast haar natuurlijke schoonheid besteedt Meghan de nodige aandacht aan haar lichaam als fanatiek yogaster. Ja, Meghan is in-shape en bijzonder lenig.

man man meghan markle 2

4. Ze is een keukenprinsesje

Naast alle schattige foto’s met honden en andere dieren zien we veel foto’s van lekker eten en een kokende Meghan voorbij komen op haar Instagram. Meghan is zo’n vrouw die spontaan een uitgebreid diner voor jou klaar heeft staan. Cooking-skills zijn sexy en waar worden mannen nou gelukkiger van dan eten..

Meghan Markle man man

5. Ze heeft enige levenservaring

Meghan Markle is 35 lentes jong. Ze is dus niet meer dat vriendinnetje die enkel emotioneel zeikt en overal om klaagt. Een volwassen vrouw met enige levenservaring heeft zoveel meer te bieden dan een jong grietje zonder levenservaring.

Ben jij overtuigd?