Verkleedfeestjes, hasj en hotelsuites in Las Vegas

De prins stond bekend om de nodige spraakmakende affaires wat de media toentertijd heerlijk aandikte. De kroonprins gaf bijvoorbeeld in 2002 toe dat hij hasj had gerookt waarnaar zijn vader hem een afkickkliek liet bezoeken (om een hasjie.) Of toen hij in 2004 een persfotograaf in elkaar had geslagen na een bezoek bij een Londense nachtclub. Die harry was een gezellige jongen. Zo verscheen de prins tijdens een gekostumeerd feest in het kostuum van de Duitse generaal Erwin Rommel, inclusief rode band met hakenkruis. Wel moeten we vermelden dat Harry openlijk zijn excuses had aangeboden voor zijn “poor choice of costume”. Of zou Meghan het bijzonder sexy hebben gevonden dat Harry tijdens een feestje in een hotelsuite in Las Vegas naakt rond paradeerde?

prince harry meghan markle man man

Van een Australische boerderij tot Afghanistan

We moeten allemaal toegeven weleens domme dingen te hebben gedaan nadat we de nodige alcoholische versnaperingen naar binnen hadden gewerkt. We kunnen Harry dan ook niks verwijten. En na een jaar over de wereld te hebben gereisd en zelfs een half jaar op een boerderij in Australië te hebben gewerkt, werd het tijd voor serieuzere zaken en ging de prins bij het leger. En niet om daar een bevoorrechte positie in te nemen. Harry werd uitgezonden naar Afghanistan moest na 77 dagen vroegtijdig weg, maar ging vervolgens nog voor 20 weken terug. We mogen zeggen dat de losgeslagen puber is veranderd in een reislustige avonturier. Is dit waarmee we Meghan kunnen veroveren?

prins harry meghan markle

Goede doelen

Na zijn carrière in het leger focuste Harry zich op goede doelen. De losbandige prins die de wereld wilde ontdekken bleek een bijzonder goed hart te hebben en zich in te willen zetten voor andere mensen. Zo richtte de prins de Invictus Games op, een wedstrijd voor veteranen. En laat dit nou precies de plek zijn waar de vonk oversloeg. De twee hebben elkaar ontmoet tijdens een charity-evenement en konden daar hun passies delen.

LONDON, ENGLAND - MARCH 06: Prince Harry (C) talks to injured soldier wheelchair basketball players at the lunch of the new international sporting event for wounded, injured and sick service personnel, the Invictus Games in the Copper Box at Queen Elizabeth Olympic Park on March 6, 2014 in London, England. (Photo by Danny Martindale/WireImage)

Stiekem zijn we toch een beetje jaloers op de Engelse prins, maar dit laat wel zien dat Meghan Markle voor the good guy gaat.