1. Ze was een regelmatige bezoeker van de serie “Married…. with children”

Toen Meghan jonger was ging ze elke dag uit school naar de set van Married… with children. Zij koos er niet voor om met vriendinnetjes te spelen, maar had op jonge leeftijd al passie voor een acteercarrière. Megan was 10 jaar lang elke dag na school, op de set te vinden.

2. Mevrouw doet aan Yoga

Ja, ze is echt geweldig. Meghan Markle doet namelijk aan Yoga en kijk hoe fit ze is. Haar moeder is yoga instructrice. Daarom begon ze al op jonge leeftijd en is zo lenig als wat. Uit betrouwbare bron weten we dat Megan zeker enkele keren per week haar oefeningen doet.

man man yoga meghan markle rachel zane

3. Ze was een voormalig “Deal or No Deal” model

Aan het eind van het eerste seizoen en heel seizoen twee schitterende de actrice als koffer model in de bekende TV-show.

4. Markle werkte een tijdje als kaligrafeerder

Naast de brains en haar geweldige lach kan Meghan Markle geweldig mooi schrijven. Ze had geld nodig en besloot te solliciteren als serveerster. Maar niet om te serveren maar om te kalligraferen. Ze maakte uitnodigingen, naamkaartjes en schreef de menu kaart met de hand. Ze deed later ook andere grote opdrachten. Zo maakte ze de uitnodiging voor de trouwdag van Robin Thicke en Paula Patton. Ook schreef ze de correspondentie van Dolce & Gabbana gedurende vakanties.

Meghan Markle MAN MAN

5. Ze was voorheen getrouwd

Meghan is in 2011 getrouwd met Trevor Engelson. Het huwelijk hield niet lang stand, want in 2013 gingen de twee alweer uit elkaar.

6. Meghan werkte voor de ambassade van de VS in Argentinië

Terwijl deze slimme dame haar beide studies afrondde, deed ze haar internship bij de ambassade van de VS in Buenos Aires. Toen haar intern erop zat is ze naar Madrid vertrokken.

meghan markle man man gif

7. Ze is dol op koken

Zoals boven genoemd was Meghan op jonge leeftijd op de set te vinden. Daar heeft ze ook haar passie voor koken vandaan. Ze besefte op jonge leeftijd al dat lekker eten gelukkig maakt. Dit is de reden dat zij zo van koken houdt. En wij houden van haar.

Wil je meer weten over Suits? Klik hier.