Beschouw jij jezelf als de suits fan die alles over de serie weet? Dan hebben wij een aantal feiten voor je. Hoeveel kende jij er al?

suits man man

Het kantoor van Rachel hangt vol met fotografie, afkomstig van fotograaf Patrick J. Adams. Komt deze je naam je bekend voor? Adams speelt namelijk Mike Ross! Naast acteur is Patrick ook een geweldige fotograaf.

Waar menig man jaloers is op het kapsel van Harvey en deze ook perfect bij hem vindt passen vindt acteur Gabriel van niet. In een interview vertelde hij dat het kapsel niet werkte voor hem en noemde het zelfs ‘icky’ en ‘crispy’.

Louis Litt is een groot kattenliefhebber, maar acteur Rick Hoffman is hartstikke allergies voor ze. Bij ieder shot waar zijn kat in voor kwam stonden de Epi-pennen en inhalers klaar.

man man feiten over suits

Heb je je ooit afgevraagd hoe Gabriel Macht doet lijken alsof hij al zo’n 20 jaar advocaat is? Hij heeft zich hier zijn leven lang op kunnen voorbereiden. Gabriel Macht komt namelijk uit een familie waar menig lid rechtsgeleerdheid heeft gestudeerd. Hier heeft hij een voorbeeld aan kunnen nemen.

De serie speelt zich af in hartje New York. Toch? In het verhaal misschien wel, maar slechts de eerste aflevering is er opgenomen. De overige afleveringen zijn allemaal gefilmd in Toronoto, Candada.

De originele titel voor de serie was ‘A Legal Mind’. De serie zou volgens het script van Aaron Korsh een mix tussen Entourage en zijn belevingen op Wall Street worden.

De voornaamste reden dat Suits over een advocatenkantoor gaat is omdat advocaten een bepaald examen moeten halen. Dit was cruciaal voor Mike’s storyline.

suits feiten en weetjes man man

Verschillende familieleden van de acteurs komen zo nu en dan langs op de set en zijn dan niet te beroerd om een rolletje mee te pakken. Zo is Professor Gerard in real-life Gabriel’s vader en Zoe Lawford, Gabriel’s vrouw. Claire Bowden is in real-life Patrick Adam’s verloofde. Gezellige bedoeling daar op de set.

De verschillende voorwerpen en kunststukken uit Harvey’s kantoor zijn bedoeld om zijn gevoel van humor en zachtere kant te tonen. Het is niet enkel hard werken voor harvey, hij geniet ook van films, sport en goede muziek.

Olympisch atleet Michael Phelps uitte ooit zijn liefde voor de serie in een interview en dit leverde hem een eenmalige verschijning als zichzelf op in de serie.

suits weetjes en feiten man man

De naam ‘Specter’ is een anagram voor het woord ‘Respect’. Hoe vet is dit.

Fan van flashbacks? Dan is Suits perfect voor jou. In iedere aflevering komen flashbacks voor, behalve in één natuurlijk.

De rol van Jessica zou eigenlijk een man moeten zijn. Regisseur Aaron Korsh heeft de rol uiteindelijk laten spelen door een vrouw.

Harvey’s pakken zien er goed uit. Dat moet ook jou opgevallen zijn. Wil je er ook zo bijlopen? Dan zul je diep in de buidel moeten tasten. Praktisch alle pakken die Harvey Specter draagt in de serie zijn van het merk Tom Ford.

feiten over suits man man