Suits is een van de beste series op Netflix

Als je geïnteresseerd bent in rechten is Suits een serie die je zeker moet zien. Maar eigenlijk moet je het ook gewoon kijken als dit niet het geval is. Suits is namelijk voor iedereen leuk en een absolute must-see. Het gaat over Mike Ross die zich op bijzondere wijze een hoogstaand advocatenkantoor in bluft. Hij is namelijk helemaal geen advocaat. De eerste zes seizoenen en het eerste deel van seizoen 7 van Suits staan al op Netflix en de resterende afleveringen (Suits seizoen 7B) komen eraan. Als je dus nog niet begonnen bent staat er veel kijkplezier voor je klaar

Suits

Wanneer komt Suits seizoen 7B op Netflix?

Suits komt oorspronkelijk van USA Network. Bij deze zender is het de gewoonte om een seizoen altijd in twee delen uit te brengen. Vandaar dat afgelopen december de eerste afleveringen van het zevende seizoen op Netflix kwamen. Sinds toen is het afwachten wanneer we dit seizoen af kunnen kijken en nu is dat dus eindelijk bekend gemaakt. Op 28 maart zullen de laatste 6 afleveringen van seizoen 7 van Suits op Netflix verschijnen. We hoeven dus nog maar ruim een maand te wachten.

Laatste afleveringen met Mike en Rachel

Meghan Markle en Patrick J. Adams stopten beiden na het zevende seizoen. Meghan Markle was druk met haar rol in het Britse koningshuis terwijl Patrick J. Adams aan iets anders dan Suits toe was. In het laatste seizoen doet hij echter nog wel weer drie afleveringen mee.

Suits seizoen 7B

Wanneer komen de seizoen 8 en 9 van Suits op Netflix?

Natuurlijk willen we ook dat het achtste en negende seizoen van Suits zo snel mogelijk op Netflix worden gezet. Hier moeten we naar alle verwachting nog wel even op wachten. Naar verwachting zal het achtste seizoen in de zomer op Netflix verschijnen.