Suits seizoen 7B houdt ons in zijn greep

De serie draait om de carrière-moves, intriges en lopende zaken van een advocatenbureau in New York. Harvey Specter en Michael Ross zijn de belangrijkste spelers in deze alsmaar veranderende advocatenwereld. Ook voor Meghan Markle, die we nu kennen als prinses van Engeland, was lange tijd een rol weggelegd. Afgelopen zomer werd het eerste deel van seizoen 7 op Netflix geplaatst, maar de laatste paar afleveringen (Suits seizoen 7B) lieten lang op zich wachten. Tot nu.

suits

Wanneer verschijnt Suits seizoen 7B op Netflix?

Netflix heeft bekend gemaakt dat het tweede deel van het zevende seizoen in 2020 zal verschijnen. Er is een grote kans dat het zevende seizoen hiermee in de voetsporen treedt van het voorgaande seizoen. Daarvan werd vorige zomer het eerste deel geplaatst en eind januari het tweede deel. Grote kans dus dat Netflix dit proces in stand houdt. En groot ongelijk hebben ze niet.

Het kan een manier zijn om, nu andere streamingservices ook op de markt komen, hun kijkers lange tijd aan zich vast te binden. Het vooruitzicht van nieuwe afleveringen van Suits die pas over een paar maanden online komen, kan kijkers immers overtuigen hun abonnement nog eventjes te behouden.

De laatste seizoenen

En de laatste twee seizoenen dan? Suits is immers gestopt na 9 seizoenen. Het blijft voorlopig nog gokken wanneer deze zullen verschijnen, al kunnen we een ruwe inschatting doen dat we Suits seizoen 8 pas volgende zomer kunnen bingen. Voor nu dus nog even geduld. Mocht je niet kunnen wachten? Gelukkig staat Peaky Blinders seizoen 5 wel online. Ook zijn een aantal series en films nieuw op Netflix. Zo kom jij de maanden tot januari wel door.