Nieuw op Netflix (week #43)

Ook deze week komt Netflix met een divers aanbod. Wordt het lachen of griezelen? Komedie, thriller of een combinatie? Oordeel zelf aan de hand van deze trailers welke nieuwe films of series jij gaat bingen in alweer de 43e week van dit jaar. Dit zijn de titels van ‘nieuw op Netflix week #43’.

Kominsky Method – Seizoen 2

In de komische Kominsky Method staat Sandy Kominsky (gespeeld door Michael Douglas) centraal. Sandy was vroeger een succesvolle acteur, maar nu hij ouder is geworden begeleidt hij enkel nog nieuwe acteurs door zijn acteerklassen. De serie stelt het leven en het ouder worden centraal. Hoe moet je omgaan met ouder worden, welke generatiekloof wordt er zichtbaar tussen verschillende generaties? De serie speelt met vragen als deze.

Wanneer Sandy in aanraking komt met Lisa, een vrouw van middelbare leeftijd die ook acteerlessen bij hem volgt, begint zijn hart geleidelijk aan sneller te kloppen. Deze feel good serie had al een eerste seizoen. Vanaf 25 oktober komt daar ook het tweede seizoen bij.

 

Rattlesnake

Netflix blijft meer Originals produceren die zo spannend zijn dat we meerdere malen op het puntje van onze stoel zitten. Gebaseerd op de trailer lijkt Rattlesnake tot de categorie thrillers te behoren. In de film staat de alleenstaande moeder Katrine centraal. Wanneer haar dochtertje wordt gebeten door een ratelslang lijkt hun situatie uitzichtloos, zeker aangezien ze zich in de middle of nowhere bevinden. Gelukkig worden ze bijgestaan door een mysterieuze vrouw, die het dochtertje al gauw op wonderbaarlijke wijze weet te genezen.

Eind goed, al goed? Niet bepaald. Ze eist echter een tegenprestatie van Katrine: een leven voor een leven. En zo belandt Katrine al gauw in een heuse nachtmerrie. Mocht jij deze film aandurven, dan staat hij vanaf 25 oktober voor jou online.

 

Daybreak

Mocht je op zoek zijn naar een combinatie tussen spanning en humor, kijk dan voornamelijk het eerste seizoen van Daybreak. Deze post-apocalyptische serie speelt zich af rondom een High School. Hoofdpersoon Josh gaat, samen met de pyromaan Angelica en zijn vroegere pestkop Wesley op zoek naar zijn verdwenen vriendinnetje.

Dat dit geen makkelijke klus blijft, blijkt al gauw. Ze krijgen namelijk te maken met rivaliserende school-bendes en hordes zombies. Plot genoeg voor hilarische én bloedige scènes. 24 oktober gaat Daybreak in première.