Langzaam maar zeker..

Dat Rachel Zane (Meghan Marklezou stoppen met de serie, was te verwachten. Het leven van een semi-royalty draait om veel meer dan enkel een advocatenserie. Toen dat bericht naar buiten kwam, hebben we zeker eventjes een stapje terug gedaan. Laten we wel wezen: Rachel was toch een niet te versmaden verschijning in de serie en – bewust misschien niet, maar onbewust zeker – een reden om te kijken.

Patrick J. Adams stopt met suits MAN-MAN

Nu bereikt ons dan ook het slechte nieuws dat Patrick J. Adams ermee gaat stoppen. Hij zal – net als Meghan – stoppen nadat de opnames van seizoen zeven zijn afgerond. We mogen voorlopig dus nog even genieten van beide sterren, maar het moment om langzaam afscheid te nemen nadert met rasse schreden. Hoe het zal eindigen, dat is natuurlijk een grote gok.

Ondanks dat er nog genoeg toppers overblijven in het aanbod van de serie, kunnen we niet ontkennen dat het ergens toch wel een begin van het einde lijkt. Mike was naast Harvey de man die de show stal en het lijkt ons zeer moeilijk om dit gat te dichten. De reden voor Patrick J. Adams om te stoppen met de serie ligt in zijn wens om verder te kijken dan Suits

Patrick J. Adams stopt met suits MAN-MAN

Voor nu willen we jullie dan ook op het hart drukken om nog even te genieten van de serie zoals we ‘m kennen. De formule blijft hetzelfde, maar voelt toch niet compleet zonder deze steunpilaren. Of dit nu ook een seintje is voor de rest van de cast om te stoppen, dat is de vraag. Vooralsnog lijkt Suits ook bevestigd te zijn voor een achtste en negende seizoen. De tijd zal het leren.