Eén van de beste series op Netflix

In onze ogen is dit een van de beste series op Netflix. Als wij denken aan Peaky Blinders, dan denken wij aan kenmerkende kleding die staat voor klasse en een tijd waarin dit normaal was om te dragen. Kunnen we terug naar die tijd? Naast de kleding bevat de serie keiharde personages die tot het uiterste gaan en jou daarin meenemen. Een indrukwekkend verhaal maakt deze serie helemaal compleet en zorgt ervoor dat deze serie zo bruut is. Maar hoe zit het met Peaky Blinders seizoen 6?

Het einde van seizoen 5 bracht ons op het puntje van onze stoel. Er zijn al verschillende geruchten over het nieuwe seizoen van Peaky Blinders geweest, maar we hebben weer een nieuwe voor jullie. Dit keer niet van de regisseur maar van de tegenstander van Thomas Shelby. De beruchte rivaal van Thomas heet Oswald Mosley, en staat ook wel bekend als Sam Claflin.

de beste serie op Netflix

Wat weten we al over Peaky Blinders seizoen 6?

De productie van Peaky Blinders seizoen 6 staat helaas stil, maar dat mag de pret niet onderdrukken. Sam Claflin vertelt dat hij niks specifieks los kan laten, maar het script is very, very, very juicy. De producenten willen zo snel mogelijk weer aan de slag en Sam Claflin is het daar helemaal mee eens. Seizoen 5 eindigde voor ons heel spannend, maar voor Sam is het net zo spannend en hij kan ook niet wachten.

In seizoen 5 ging Thomas Shelby van een grote vis in een kleine vijver naar de oceaan, en daar kwam hij mensen zoals Mosley tegen. Hier kwam de realisatie dat zijn macht niks voorstelt in vergelijking met dat van Mosley die in deze wereld is geboren. We kunnen volgens Sam meer van dit verwachten. Spannend.

peaky blinders seizoen 6

De personages van Peaky Blinders

Sam Claflin vertelt ook dat hij erg blij is met zijn personage omdat ze de geschiedenis van Oswald Mosley weten. Oswald Mosley was een Brits fascistisch politicus die geboren werd in 1896 en in 1980 overleed. Doordat ze dit weten, voelt Sam zich veilig en weet hij dat Mosley het overleeft.