De Thomas Shelby outfit

Thomas Shelby kennen we natuurlijk allemaal van de harde serie Peaky Blinders. Gespeeld door Cillian Murphy is dit – in onze ogen – het bruutste personage in de hitserie. Deze stijlvolle man staat niet alleen bekend om zijn Peaky Blinders kapsel, maar ook zijn kleding trekt de aandacht. De Thomas Shelby outfit is er één waarmee jij ongetwijfeld een onuitwisbare indruk achterlaat.

De Peaky Blinders look van Thomas Shelby is zorgvuldig samengesteld met oog voor kleur, detail en materiaalgebruik.

Voor deze stijlvolle outfit rock je een driedelig grijs tweed suit. Hierbij ga je dus niet alleen voor een pantalon en een jasje, maar ook voor een een bijpassende gilet. Draag dit in combinatie met een wit basic overhemd en een donkergrijze overcoat om je stijlvol de buitenlucht te trotseren.

thomas shelby outfit peaky blinders MAN MAN 01

Als je kijkt naar het schoeisel, dan kan je het beste gaan voor een paar boots. Dit kan je naar eigen voorkeur bepalen. De beste opties zijn in dit geval een lederen chelsea boot of een grove veterboot. Zolang deze maar zwart van kleur zijn, dan zit je altijd goed.

thomas shelby outfit peaky blinders MAN MAN 02

Tot slot kan je de look helemaal afmaken met een aantal accessoires. De Thomas Shelby outfit afgemaakt met een flat cap en een zakhorloge. In veel gevallen draagt de beste man hemzelf daar ook een donkere das inclusief dasspeld bij. Het zit hem allemaal in de details. Dus mocht jij deze brute outfit willen rocken, maak hem dan ook af als een échte Peaky Fucking Blinder.

thomas shelby outfit peaky blinders MAN MAN 06

Ben jij een fan van de Thomas Shelby outfit? Dan kan je eens een kijkje nemen bij deze Peaky Blinders kledinglijn. Zo kan je alles vinden om als één van de Shelby’s de deur uit te gaan.