Wie is de vrouw van Bizzey?

Renee Hemmes is de ontzettend knappe vrouw van rapper Bizzey. De 31-jarige Renee is de moeder van hun zoontje November. Ruim elf jaar hebben de twee al een relatie en ze zijn nog steeds dolgelukkig met elkaar. En dat snappen wij heel goed, want Renee Hemmes is misschien wel een van de mooiste vrouwen die je op Instagram tegen gaat komen.

renee hemmes vrouw van bizzey

Bizzey liet al snel andere vrouwen links liggen voor Renee

Het eerste afspraakje van Bizzey en Renee was in Eindhoven, waar Renee ook vandaan komt. Hij nam zijn vrienden mee, die ook weer twee vrouwen meenamen. Toen ze de vibe niet echt voelde tussen haar en de rest van de groep, besloot ze weg te gaan. Bizzey hupte achter haar aan, maar zag al snel dat ze in gesprek was met haar ex. Hij werd boos op haar en zei dat hij van haar hield. Vanaf dat moment nam ze de zaak wel serieus en begonnen ze te daten. Vanaf dat moment had Bizzey naar eigen zeggen ook geen contact meer met andere vrouwen.

Het leven van het stel

Bizzey en Renee zijn nu al een tijd getrouwd en hebben samen een kindje. Bizzey timmert nog hard aan de weg met zijn carrière terwijl Renee vooral op hun zoontje past. Ze heeft in het verleden trouwens wel iets gedaan in de media, toen maakte ze een podcast. Ook sport ze veel, aan haar Instagram-feed te zien. En dat ze een knappe verschijning is hoeven we je niet meer te vertellen als je haar foto’s ziet.