Celebrities die grijs haar hebben

De meeste bekende gezichten zijn ontzettend knap. Waar vrouwelijke celebrities juist aardig kunnen aftakelen, worden mannelijke beroemdheden vaak knapper hoe ouder ze worden. Ze lijken succesvoller, slimmer en aantrekkelijker met grijze haren. Deze mannen zijn met de jaren knapper geworden; met name door hun kapsels met grijs haar.

De 10 meest stijlvolle bekende mannen mét grijze haren

1. George Clooney

We kunnen je beter vragen waar je deze man niet van kent. Hij heeft een flink aantal Oscars op zijn naam staan en is een van de meest bekende acteurs ter wereld. En George Clooney is alleen maar stijlvoller geworden sinds hij grijs werd. Hij hoefde daarvoor alleen maar ouder te worden. What else?

George Clooney tranformatie

2. Morgan Freeman

Morgan Freeman is bijna altijd de good guy in films. Niet alleen door zijn vriendelijke uitstraling, maar ook door zijn gigantisch goede stem. Hij sprak in zijn carrière ook veel reclames in, niet gek met zo’n zwoele stem. A wise men told me…

Morgan Freeman tranformatie

3. Eric Dane

Eric is vooral bekend om zijn rol in Grey’s Anatomy. En laat die titel nou heel toepasselijk zijn voor zijn kapsel tegenwoordig. Hij is misschien wel de meest stijlvolle man ter wereld op dit moment, mét grijs haar.

Eric Dane tranformatie

4. Steve Carell

Steve is eigenlijk het meest bekend van zijn rol in The Office. Hij ging het hele internet over met zijn jonge uiterlijk, maar tegenwoordig lijkt hij wel een intelligente professor.

Steve Carell

5. Pierce Brosnan

Pierce Brosnan is één van de acteurs die ooit de rol van James Bond op zich nam. Hij is toch wel de meest iconische 007 die er ooit is geweest, omdat veel kijkers hem als de ‘echte’ James Bond zien. Hij is nu grijs, maar nog steeds even iconisch.

pierce brosnan tranformatie

6. Ryan Reynolds

Bekend van heel veel romantische comedy’s en daarmee een van de meest bekende acteurs ter wereld. Ryan Reynolds is in zijn laatste films te zien met grijs haar. En dat misstaat hem absoluut niet.

Ryan Reynolds tranformatie

7. Jon Bon Jovi

It’s My Life! En zo is het Jon. Hij trekt zich van niemand iets aan en bleekte zijn gebit bijna blauw. Daarnaast heeft de rockstar op leeftijd een prachtig kapsel. Zijn haar is meer zilver dan grijs geworden, maar dat is alleen maar stijlvol.

Jon Bon Jovi tranformatie

8. Tom Hanks

Twee keer achter elkaar won hij een Oscar voor beste acteur. Dus dat hij meespeelt in de top van de filmwereld is inmiddels duidelijk. Kapitein Hanks mag bij de stijlvolle bekende mannen met een grijze lok.

Tom Hanks tranformatie

9. Alec Baldwin

Hij speelt vaak de baas in films, en hij is ook zeker een baas. Met zijn grijze kapsel straalt hij nog meer macht en nog meer geld uit. Alec Balwin kan zeker in het lijstje van bekende mannen met grijs haar.

Alec Baldwin tranformatie

10. Brad Pitt

Bij deze man zit er zeker Pitt in. Brad Pitt is een icoon, nu hij grijs haar heeft al helemaal. Met Angelina Jolie en Jennifer Aniston als exen heeft hij misschien wel de meest bekende exen ter wereld. Brad Pitt met grijs haar is iconisch.

brad pitt grijs haar