Wordt Tom Hardy echt de nieuwe James Bond?

Tom Hardy is bekend van films als Bronson, Star Trek, Inception, The Dark Knight Rises, Mad Max, Locke, The Revenant en Venom. Dat hij in veel films heeft gespeeld bewijst maar weer hoe goed zijn acteer-skills zijn. Het zou dan ook geen ramp zijn als hij de nieuwe James Bond acteur zou worden. Na het succes van Daniel Craig en zijn laatste James Bond-film No Time To Die is het tijd voor een nieuwe 007.

Er zijn al veel roddels over het feit dat Tom Hardy de nieuwe James Bond wordt. En waarom zouden we dat niet aannemen, al helemaal als een journalist van The Vulcan’s Reporter de roddel bevestigt? Er zijn wel nog twijfels bij sommigen van het publiek: Meestal is een James Bond acteur niet al reeds super bekend bij het publiek. Bij Pierce Brosnan of Daniel Craig denk je gelijk aan een ‘shaken, not stirred’ martini. 

tom hardy

Het vermogen van de acteur

Voor zijn acteerwerk in de film Venom kreeg de Britse acteur maar liefst 7 miljoen dollar. Niet gek want de makers van de film hebben 850 miljoen dollar verdient aan film, als we de verhalen moeten geloven. Tom Hardy is naast zijn carrière als acteur trouwens ook nog uitvoerend producent en hij hielp mee met het maken van A Christmas Carol in 2019.

Hardy heeft ook meegewerkt aan de productie Taboo, hij was zelfs uitvoerend producent. Dit deed hij overigens niet alleen. Hij produceerde de film met zijn bloedeigen vader én Peaky Blinders-regisseur Steven Knight. Met alle werkzaamheden als acteur en uitvoerend producent is het vermogen van Tom Hardy nu geschat op een ruime 30 miljoen dollar. Met zijn acteerwerk als James Bond zou hij daar natuurlijk nog een aantal miljoen dollar bij kunnen schrijven. Maar of hij die rol daadwerkelijk op zich gaat nemen, horen we binnenkort.