De droombaan voor elke bierliefhebber

Een bijzondere werkplek willen we allemaal wel. De witte muur wordt wel heel saai op een gegeven moment. Michelob ULTRA is een Amerikaans bierbedrijf en heeft een plek vrij voor de meest vette en bijzondere baan ooit.

De plek voor CEO is vrijgekomen. Nee, de baas geeft niet zomaar zijn bedrijf op. Maar CEO staat dit keer voor Chief Exploration Officer. Je vraagt je natuurlijk af of je wel in aanmerking komt voor deze baan. Zo lang je van bier drinken houdt, 21 jaar of ouder bent en een avontuur niet uit de weg gaat, dan zit je goed. Lekker pils weg drinken als baan. Dat noemen we nou genieten.

bier drinken camper rijden

Bier drinken, camper rijden en geld verdienen

Als je je aanmeldt, wordt er van je verwacht dat je een natuurliefhebber bent. Moet je die berg omhoog hiken voor een perfecte foto? Dan moet je dat ook écht doen. Je krijgt van Michelob ULTRA een camper waarin alles zit wat je nodig hebt. Met deze camper ga jij naar de meest vette plekken in Amerika. De nationale parken Yosemite, Sequoia, Joshua Tree, Big Bend en Saguaro staan allemaal op de lijst om langs te gaan.

bier drinken camper besturen

De gehele reis duurt zes maanden, maar als je eenmaal bezig bent wil je waarschijnlijk dat het nooit stop. Voor deze zes maanden worden jouw uitgaven betaald maar jij ook. Je krijgt maar liefst 50.000 dollar om rond te rijden, bier te drinken en plaatjes te schieten voor op Instagram. Niet slecht als je het aan ons vraagt. Dat is grofweg zo’n 42.000 euro. Daar kunnen we wel wat leuke gadgets voor kopen.

En het aller leukste is nog dat je dit niet alleen hoeft te doen. Je mag een reiscompagnon meenemen waar jij onvergetelijke herinneringen mee gaat maken. Hoe vet. Je hebt nog een week om je op te geven, dus meld je hier snel aan.