Hele bijzondere werkplekken op de Malediven

Het paradijs op aarde waar het mooiste water is en waar iedereen van droomt om heen te gaan. We hebben het natuurlijk over de Malediven. De bekende huisjes waar je vanuit je bed in glashelder blauw water kan springen en kan bakken in de zon terwijl je van palmbomen en de zee geniet. Werkelijk waar een paradijs op aarde. Maar er zijn ook de meest bijzondere en vetste werkplekken ooit te vinden.

Zit jij nou lekker achter je bureau in je werkkamer naar je muur te staren? Dan hebben wij ongetwijfeld nu jouw aandacht. Ga maar gauw kijken waar de Malediven ligt, want hier wil je wel heen. Dit hotel biedt aan om bij hen “thuis” te werken en er een workation van te maken.

luxe resort Malediven als werkplekken
Foto via The Nautilus Maldives

Werkplekken aan zee en op het strand

Heb je een meeting waar je bij moet zijn? Er is een privé strand waar jij in alle rust kan focussen op de meeting én gewoon op het strand zit. Het uitzicht van de blauwe zee en de wind door de palmbomen zijn jouw enige afleiding die je kan hebben. Vettere werkplekken bestaan er niet.

The Nautilus biedt jou een volledig pakket aan waar dit privé strand onder valt. Verder krijg je een persoonlijke assistente die jou 24/7 bijstaat. De butler zorgt ervoor dat jouw kop koffie altijd gevuld is en de dagelijkse yoga houdt jou stress vrij. Beter kan het niet.

Als je vrij bent kan je gaan snorkelen in het fantastische water, op dolfijn tour gaan en al het andere moois zien van de Malediven. De lunch pauze verandert van een broodje eten met je collega, naar snorkelen bij het koraalrif. Veel te gaaf.

bijzondere werkplekken
foto via The Nautilus Maldives

De prijs voor thuiswerken in de Malediven

Thuiswerken was nog nooit zo leuk geweest en werkplekken waren nog nooit zo bijzonder geweest. Maar dit alles kost natuurlijk ook wel wat. Thuiswerken was nog nooit zo duur geweest. Voor de workation package bij The Nautilus betaal je bijna 19.560 euro voor zeven dagen. Toch maar thuiswerken? Creëer dan een goede werkplek in je eigen huis.