High-end gadgets voor mannen

Omdat je door de bomen het bos niet meer kan zien, selecteerden wij vier ultieme high-end gadgets voor mannen. Gadgets die in hun eigen segment de show stelen. Check ze hieronder:

Philips TV OLED+ 984

Geen enkele woonkamer of mancave is helemaal klaar zonder een toffe televisie. Vooral bij dit soort producten willen wij mannen het beste van het beste. Je gebruikt je televisie tenslotte vrijwel iedere dag en het is ongetwijfeld het pronkstuk in de woonkamer. Op de Philips TV OLED+ 984 check jij jouw harde series of favoriete voetbalwedstrijden alsof je in een thuisbioscoop zit.

Philips TV OLED+ 984

Philips TV OLED+ 984

Philips TV €4.999 Shop nu

De Philips TV OLED+ 984 blinkt uit op het gebied van beeld, geluid én design. Vierzijdig Ambilight zorgt voor extra diepte, de Philips OLED-technologie biedt realistischer beeld dan ooit tevoren en de indrukwekkende soundbar van Bowers & Wilkins maakt de gehele beleving af. Dit maakt de Philips TV OLED+ 984 in onze ogen de beste televisie van vandaag de dag. 

OPPO Find X2 Pro

Ook een mobiele telefoon is een gadget die onmisbaar geworden is in ons dagelijks leven. Telefoons worden allang niet meer gebruikt om alleen maar mee te bellen. Nee. Telefoons zijn gehele multimedia-apparaten waar we zoveel meer van verwachten dan zo’n tien jaar geleden. Onlangs is er een telefoon gelanceerd die alle verwachtingen met gemak overtreft, de OPPO FIND X2 Pro. Dit is de eerste commercieel verkrijgbare 5G smartphone van Nederland.

00-FindX2-Pro-Black_Front

FIND X2 Pro

OPPO €1.199 Shop nu

Bovendien verslaat deze telefoon zijn concurrenten op verschillende gebieden. Met de SuperVOOC 2.0-snellaadtechnologie is hij in nog geen 38 minuten helemaal opgeladen. Maar als je dacht dat de batterij het enige snelle was aan deze smartphone, dan zit je helemaal mis. Het beeldscherm beschikt over een verversingssnelheid van 120Hz + QHD. Hierdoor kan je genieten van de meest nauwkeurige en vloeiende schermervaring tot nu toe. En mocht jij jouw smartphone gebruiken om veel foto’s te maken, ook dan is deze telefoon de juiste keuze. De triple-camera met een 48 MP hoofdsensor tovert jouw in één klap om tot een volwaardige fotograaf.

Garmin MARQ Driver

Ook horloges worden alsmaar moderner. Het zijn geen simpele klokjes met enkele wijzers meer, maar polsgadgets die de online wereld voor je openen. Ben jij een echte race-liefhebber en sta je altijd in pole position? Dan is de Garmin MARQ Driver dé smartwatch voor jou. Het is de enige smartwatch met meer dan 250 bekende racecircuits. Met de race-app kan je gegevens van racecircuits van over de hele wereld bekijken en op GPS gebaseerde rondetijden en live verschiltijden berekenen.

Garmin MARQ Driver

MARQ Driver

Garmin €2.500 Shop nu

 

Aangezien een horloge ook als aanvulling van jouw outfit dient, is de styling en de afwerking van de Garmin MARQ Driver fenomenaal. Go hard or go home.

Stromer ST3 e-bike

E-bikes zijn allang van hun stoffige imago af. Niet alleen maar weggelegd voor ouderen die een extra duwtje in de rug willen (lees: nodig hebben), maar ook wij millennials rijden graag op elektrische fietsen. Mocht je écht hard willen gaan op je e-bike, ga dan voor een Speed Pedelec. Dit zijn elektrische fietsen die snelheden van maar liefst 45 kilometer per uur aan kunnen tikken. Zoek jij een e-bike die niet alleen waanzinnige prestaties levert maar er ook nog een stijlvol uitziet? Don’t worry, we’ve got your back. Maak kennis met de Stromer ST3.

stromer st3 e-bike

ST3

Stromer €6.990 Shop nu

Dat deze fiets onuitwisbare prestaties levert, dat moge duidelijk zijn. Hij is als #1 uit de strijd gekomen in de AD fietstest met een 8.5. De motor is geruisloos, de ondersteuning krachtig en de e-bike is stijlvol afgewerkt. Verkrijgbaar in het zwart en in een wit.