Een oogverblindende tv

Als jij met je vrienden de laatste afleveringen van Peaky Blinders wil checken of op de bank ploft om live de Champions League-finale te aanschouwen, dan moet dat natuurlijk op een groot beeldscherm. Echter is er veel meer nodig dan alleen een groot beeldscherm om die ultieme kijkervaring te beleven.

philips tv

De Philips TV OLED+ 984 is dé tv die niet mag ontbreken in een mancave. Hij tovert de gehele ruimte om in een volwaardige thuisbioscoop. Extra diepte door vierzijdig Ambilight, onuitwisbaar realistisch beeld door de Philips OLED-technologie en een next-level soundbar van de Britse geluidsexperts Bowers & Wilkins die al jouw audio-verwachtingen overtreft. Het is deze mix van ingrediënten die dit de allerdikste tv op de markt maakt. Bovendien is de Philips TV OLED+ 984 door zijn waanzinnig stijlvolle uiterlijk direct een design pronkstuk. Zoals we al zeiden: onmisbaar!

Een stijlvolle whiskytafel

Er is één soort drank die niet mag ontbreken in een mancave. We hebben het natuurlijk over whisky, het mannelijkste drankje ter wereld. Hier horen natuurlijk de stijlvolste whiskygadgets bij. We doelen niet alleen op mooie whiskyglazen, maar ook op toffe whiskygadgets die de show stelen.

whiskytafel

Wanneer jij de whiskytafel van The Balvenie in jouw domein hebt staan, dan zullen de monden van je vrienden zeker openvallen. Het is de dikste manier om whiskyflessen en -glazen tentoon te stellen aan jouw gezelschap. Het zou zonde zijn om alle toffe items in een donkere, dichte kast te plaatsen. Toch?

Een dikke kroonluchter

Iets wat ook gauw de aandacht trekt in een ruimte zijn de lampen, in het bijzonder een grote kroonluchter. Aangezien de meeste kroonluchters zeer verfijnd zijn, ogen ze al gauw iets te vrouwelijk voor een mancave. Maar don’t worry, we’ve got your back.

Heb je ooit een kroonluchter van bierflesjes gezien? Nee? Dat dachten we al. Het geeft jouw mancave de ‘kroeg vibe’ die je zoekt. Zo krijg jij het gevoel dat jij je waant in een bar, terwijl jij je gewoon in je eigen huis bevindt.

mancave essentials gadgets

Je kan ervoor kiezen om er eentje online te bestellen. Dat snappen we, lekker makkelijk. In onze ogen is het veel bruter om er zelf eentje in elkaar te zetten. Wordt dit het volgende DIY-project van jou en je vriendengroep?

Een iconisch spel

Iedere vriendengroep heeft wel een iconisch spel waarbij de gemoederen hoog oplopen. En laten we heel eerlijk zijn mannen: de ouderwetse spelletjesavonden blijven vaak de leukste avonden. Jouw stijllvolle mancave verdient een spel met klasse. Je kan gaan voor iets groots, als een tafeltennistafel, pooltafel of een pinball machine. Echter snappen we best dat dit iets too much kan zijn. Wil jij toch indruk maken met een spel? Dan hebben wij een stijlvolle oplossing voor je gevonden.

luxe bordspel

Een ouderwets spelletje monopoly, maar dan met de luxe die je niet gewend bent van een bordspel. Klinkt goed he? Dit houten Monopoly bord mag dan wel wat meer kosten dan een ‘normale’ editie, maar het is het geld meer dan waard.

Een futuristische salontafel

Last but not least, de salontafel. Als jij met je maten op de bank ploft, ben je voorlopig niet van plan om op te staan. Gelukkig hoeft dat ook niet meer met deze futuristische salontafel.

salontafel mancave

Dat dit de salontafel van de toekomst is, dat moge duidelijk zijn. Hij is voorzien van alles – maar dan ook écht alles – waar je aan kan denken. Ingebouwde lades met koeling, genoeg usb-poorten en stopcontacten, ingebouwde speakers, draadloze opladers en zelfs touch screen waarmee je talloze functies kan bedienen.

Al met al is een mancave geen échte mannelijke ruimte zonder de juiste gadgets. Ga voor jouw favoriet en blaas je vrienden helemaal over.