The Balvenie whiskytafel

The Balvenie heeft in samenwerking met het mannenkleding label Todd Snyderon uit New York een 4-delige collectie artistieke producten gemaakt. Voor deze producten is het hout uit The Balvenie distilleerderij in Schotland gebruikt. Dankzij het hergebruik van hout is geen enkele whiskytafel identiek aan een ander. Mats Christeen, voorgaand gekozen in de NHL draft, model en professioneel hockeyspeler, heeft de exemplaren handgemaakt. Aardige carrière switch, vind je niet?

Christeens creatie is een perfecte balans tussen rustiek vakmanschap en hoogstaande luxe. Door het hergebruik van het hout van gerecyclede vaten ontstaat er een zeer natuurlijk houten exterieur. Elke whisky- en interieurliefhebber zal enthousiast zijn om dit aan zijn interieur toe te kunnen voegen.

Whiskytafel The Balvenie MAN MAN

Whiskytafel The Balvenie MAN MAN

Whiskytafel The Balvenie MAN MAN

Whiskytafel The Balvenie MAN MAN

Whisky wordt op zeer artistieke wijze gecombineerd met kunst en meubeldesign. Deze whiskytafel ging voor maar liefst 3.900 dollar over de toonbank. Nu is ie via de website uitverkocht, dus zal je zelf op onderzoek uit moeten op het internet. We verwachten dat de prijs dan wel iets hoger zal liggen, maar dan schaf je wel een échte eyecatcher aan. Cheers!