Een molen staat te koop op Funda

In de eerste instantie word je misschien niet zo enthousiast over het wonen in een molen. Na het zien van deze molen die op Funda staat zullen al je twijfels weg zijn want het ziet er van binnen uit als een ontzettend stijlvol huis. Als je de plaats Aarlanderveen hoort ,gaat er waarschijnlijk niet direct een belletje rinkelen. Aarlanderveen is een pittoresk dorp dat zich midden in het Groene Hart bevindt. Voor de natuurliefhebber is dit de perfecte woonlocatie. De grote steden zijn ook niet al te ver weg. Zo ben je binnen een half uur rijden in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam.

Funda molen

De molen heeft een heftige restauratie achter de rug

Deze molen is niet zomaar getransformeerd tot een stijlvol huis. Van 2014 tot 2018 is de molen grondig gerestaureerd. Hierdoor is het nu een volwaardig woonhuis geworden. Door de aanbouw zit er op de begane grond een woonkeuken en een gescheiden gastenhuis die beschikt over een eigen toilet en douche. Vanuit de woonkeuken, die van alle gemakken is voorzien, heb je een prachtig uitzicht op het typisch Hollandse landschap. Op de eerste verdieping heb je een studeerkamer en een badkamer met een ligbad en een douche.

Funda molen

De tweede verdieping is het speciaalst. Hier vind je namelijk een achthoekige ruimte die als woonkamer fungeert. Het uitzicht is ook hier weer om van te smullen. De derde verdieping beschikt over een ruime slaapkamer. Op de vierde en vijfde verdieping zit een slaapkamer en een kapzolder. De molen staat op Funda te koop voor een prijs van 1.095.000 euro, maar dan woon je ook wel in de vetste molen van Nederland.

Badkamer

Andere unieke woningen op Funda

Op Funda staan veel meer huizen die van origine hele andere doeleinden hadden. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze kerk die een interieur heeft waar elke man van droomt. In Haarlem is een oude kazerne omgetoverd tot een waanzinnig herenhuis.

Check meer foto’s van de molen hieronder:

Slaapkamer

Funda molen

Kamer