Kerk van buiten, villa van binnen

Deze monumentale Kapel, die te koop staat op Funda, kan je vinden in het centrum van Wijchen. Hij is gebouwd in 1904 en in 2010 is die nog gerestaureerd. Toen hebben ze het getransformeerd tot een volwaardige woning. Dit betekent dat je er gewoon in kan leven. Van buiten kan je het niet zien, maar van binnen heeft de kerk een modern design wat het tot een ware droomvilla maakt. Het prijskaartje dat aan deze kerk hangt is ruim 1 miljoen euro, maar dan krijg je ook wel wat.

Kerk
Foto: Funda

Een begane grond met van alles erop en eraan

Deze kerk heeft in totaal 4 verdiepingen. Als je de kerk binnen wil komen moet je de klassieke kerkdeuren openen waarna je in de hal komt. Hier staat nog een oude kerkbank. Op de begane grond zijn er twee slaapkamers, een badkamer, een televisiekamer en een toilet. De tuin kan je bereiken via zowel de hal als de televisiekamer. Hier heb je ook nog de mogelijkheid voor een zomerkeuken. Dit maakt het tijdens de zomer extra fijn om hier te zijn.

Keuken
Foto: Funda

Deze kerk heeft nog drie andere verdiepingen

De eerste verdieping heeft een zitkamer met haard. Ook is er een keuken aanwezig op deze verdieping. Op de tweede verdieping bevindt zich de master bedroom en een daarop aangesloten badkamer. De derde verdieping bestaat uit een vliering met een opbergruimte. Alle verdiepingen zijn aan elkaar verbonden door een industriële stalen trap.

Kapel te koop
Foto: Funda
Kerk op Funda
Foto: Funda

De kerk was onderdeel van een klooster

Deze kerk was vroeger een onderdeel van een klooster. Dit klooster ging echter dicht in 2004 waarna het in de jaren erna werd omgetoverd tot een woonhuis. Nu is hij door de huidige eigenaren dus te koop gezet op Funda.

Trappen
Foto: Funda

Er is van alles in de buurt

Binnen 500 meter van de kapel zijn er meerdere supermarkten, restaurants, café’s, winkels en speciaalzaken. Al zouden we begrijpen dat jij deze woning nooit meer zou willen verlaten.

Trappen
Foto: Funda
Badkamer in kerk
Foto: Funda
Woonkamer Funda
Foto: Funda
Hal kerk
Foto: Funda
Kapel Funda
Foto: Funda