Foto via: Simi Nova

1 Adoreer haar lichaam

Het allerbelangrijkste is dat je haar lichaam adoreert. Elke curve en elke moedervlek; simpelweg elk stukje van haar lichaam. Wanneer jij haar lichaam ziet als de ideale vorm van schoonheid, dan zal zij zich ook minder snel schamen en haar lichaam minder of niet meer verbergen voor je. Een vergelijkingen maken met het lichaam van een andere is dan ook echt not done.

2 Wind haar op tot het haar niet meer uit maakt

Een andere manier is gewoon om haar dusdanig op te winden dat ze zelf niet eens meer bewust bezig kan zijn met het verbergen van haar lichaam. Als je haar voor de volle 100% laat genieten, kan ze letterlijk en figuurlijk aan niets anders meer denken dan waar jij mee bezig bent. Et voila: problem solved.

MAN MAN 01

Foto via: Simi Nova

3 Schenk aandacht aan details

Wanneer je heel simpel zegt “je ziet er mooi uit”, dan kan een vrouw dat heus wel waarderen. Echter is dit heel algemeen en zal het slechts een beperkte invloed hebben op de zelfverzekerdheid van een vrouw. Schenk daarom meer aandacht aan details. Laat haar weten wát je precies mooi vindt. Zijn het haar ogen, haar curves of haar lippen? Het klinkt misschien een beetje sappig, maar het werkt.

4 Zeg wat je denkt

Iets wat ook  belangrijk is, is dat je tegen haar zegt wat je denkt. Als jij het licht graag aan wilt laten, is dat prima, maar zeg haar dan wel waarom. Is het omdat je haar in haar ogen aan wilt blijven kijken of omdat het zien van haar lichaam jou gewoon wild maakt? De meeste vrouwen denken na over de betekenis van de kleinste dingen, ben dus duidelijk en haal zo de onzekerheid weg.

Als je er dan voor hebt gezorgd dat ze zich meer op haar gemak voelt, mag je haar ook gaan vertellen dat je haar niet altijd laat klaarkomen. Waarom? Orgasmes zijn slechter voor je dan je in eerste instantie zou denken.