Niet alleen dikke villa’s staan er in Amsterdam te koop, maar ook genoeg appartementen waar je ‘u’ tegen zegt. Wij hebben de dikste huizen van Funda Amsterdam even op een rijtje voor je gezet.

Funda Amsterdam

Appartement in Amsterdam:

Dit appartement in Amsterdam is de ultieme droom van elke man. Met een 275 vierkante meter komt de prijs uit op zo’n €4.800.000,-. Het appartement is onderdeel van “De Hooch”. Dit is vindbaar in het culturele hart van Amsterdam, het Museumkwartier. De Hooch sluit nauw aan op het meest luxueze winkelgebied van Nederland, namelijk de P.C. Hooftstraat. Het appartement bevindt zich op de zesde etage van het complex en beschikt over een 360 graden uitzicht over Amsterdam.

Funda Amsterdam MAN MAN Funda Amsterdam MAN MAN Funda Amsterdam MAN MAN Funda Amsterdam MAN MAN Funda Amsterdam MAN MAN

Villa in Amsterdam:

Bij deze prachtige, vrijstaande, villa op Zandpad 7 heb jij het Vondelpark als achtertuin. Vanuit de bovenste verdieping kijk je het Vondelpark in. Met een woonoppervlakte van 363 vierkante meter valt er aan leefruimte niet te klagen. Het prijskaartje bedraagt een schappelijke €4.500.000,-. De voordelen aan je locatie houden niet op want de mooiste winkelstraten van Nederland liggen op een steenworp afstand. Onder andere de P.C. Hooftstraat en de Cornelis Schuystraat. Ook heb je wereldberoemde musea zoals het Rijksmuseum en het Van Gogh Museum om de hoek.

Funda Amsterdam MAN MAN Funda Amsterdam MAN MAN Funda Amsterdam MAN MAN Funda Amsterdam MAN MAN Funda Amsterdam MAN MAN Funda Amsterdam MAN MAN

Grachtenpand in Amsterdam:

Een van de bekendste grachten in Amsterdam is toch wel de Keizersgracht. Met zijn 373 vierkante meter, verdeeld over drie verdiepingen, beschikt het ook nog over een tuin van 140 m². Dit grachtenpand heeft een prijskaartje van zo’n €3.980.000,-. Het pand bevindt zich bij de Reguliersgracht en het Amstelveld. Het is een bruisende en geliefde woonplaats waar we allemaal wel van zullen dromen. In de omgeving zitten genoeg goede restaurants en gezellige cafees. Voor de liefhebbers zijn er ook nog genoeg uitgaansmogelijkheden te vinden. Het is een modern en stijlvol pand. Aan de voorkant, op de eerste etage, heeft het een fraaie stijlkamer met drie ramen en een zeer hoog plafond van 3,85 m. Een typisch kenmerk voor de grachtenpanden die in Amsterdam staan.

Funda Amsterdam MAN MAN Funda Amsterdam MAN MAN Funda Amsterdam MAN MAN Funda Amsterdam MAN MAN Funda Amsterdam MAN MAN Funda Amsterdam MAN MAN

Mocht jij interesse hebben in één van de bovenstaande woningen, maar bevalt het interieur jou niet? En heb je ook geen zin om allerlei nieuwe items te moeten kopen? Geen probleem! Tegenwoordig kan jij ook gewoon je bank leasen. Zo kan jij altijd met de tijd meegaan en ben jij verzekerd van een stijlvolle woonkamer.