Custom Harley-Davidson

Het zijn van zichzelf al exclusieve motoren. Niet alleen de snelheid, maar ook de look en het geluid zijn de dingen die deze custom Harley-Davidson helemaal compleet maken. Je kun je misschien wel voorstellen dan een motor fan al helemaal wild wordt van deze bolide voor de deur.

Mighty Guerilla

Deze naam is afgeleid van een eerdere motor van Yeh. De zogeheten Iron Guerilla zag tien jaar geleden het daglicht en was ook helemaal zwart. Deze bolide was voorheen het meesterwerk van deze bijzondere motorbouwer. Toch wist hij zichzelf weer te overtreffen met de Mighty Guerilla. Neem een kijkje bij deze dikke custom Harley-Davidson, wat vinden jullie ervan?

Custom Harley-Davidson MAN MAN Custom Harley-Davidson MAN MAN Custom Harley-Davidson MAN MAN Custom Harley-Davidson MAN MAN Custom Harley-Davidson MAN MAN

Nieuw design

De mat zwarte kleur is voor veel mannen een natte droom die tot werkelijkheid komt. Niet alleen de kleur maar ook veel verschillende aanpassingen brengen deze ride tot een next level. De meest nutteloze onderdelen zijn weggehaald en de originele Harley-Davidson is helemaal schoon gemaakt. Nieuwe remschijven en remklauwen van het merk Arlen Ness maken de motor helemaal. Daarnaast is de ophanging nu stukken lager dan normaal en de karosseriedelen zijn weggehaald. Door deze ophanging rijdt de bolide een heel stuk zuiniger.

Eerder kwamen we met een andere Harley-Davidson custom motor. Hier waren de mannen van Moto Adonis flink mee aan de slag gegaan en het resultaat was ook niet onaardig!