Zeg elkaar gedag

Één van de zes dingen die het samen opstaan beter maken is elkaar groeten. Het lijkt iets kleins, echter kan dit kleine gebaar grote invloed uitoefenen op hoe de dag verloopt. Volgens Sara Sedlik, een relatiedeskundige in Rendondo Beach, Californië, kan het geen gedag zeggen, je partner het gevoel geven dat je haar niet waardeert. Dat wil je niet.

Sta 10 minuten eerder op en neem samen een kop koffie of thee

Wellicht denk je nu dat je liever 10 minuten langer in bed blijft liggen dan eerder opstaan. Maar dit kan heel goed werken voor jou en je relatie. Het gaat een standaard ritueeltje worden en een moment waar je elke dag naar uit kunt kijken.

opstaan-relatie-knuffelen-MAN MAN

Bespreek je frustratie

Mocht je ergens mee zitten, bespreek het dan met je partner, want dit kan bevorderlijk zijn voor je relatie. Neem vijf minuten de tijd en vertel wat je op je borst hebt zitten. Wanneer je dit in de ochtend doet, heb je je hart kunnen luchten bij je soulmate en zit je vervolgens niet met woede en onrust op je werk.

Kijk haar aan voor het opstaan

Kun je jullie eerste date nog herinneren? Je kon geen genoeg van haar krijgen en bleef voortdurend in haar kastanje bruin kleurige ogen kijken. Waarom zou je dat nu niet meer doen? Ze heeft nog steeds die mooie ogen waar jij uren naar kon blijven kijken. Laat je telefoon voor heel even op je nachtkastje en geniet van elkaar in de ochtend.

opstaan-wakker worden-denim jas-MAN MAN

Vertel je partner een grap

Het hoeft niet per se een goede grap te zijn. Wellicht houden jullie allebei van droge grappen. Of jullie hebben inside jokes waar jullie telkens weer om moeten lachen. Op deze manier laat je aan haar zien dat je naast haar man ook haar beste vriend bent.

Complimenteer haar

Geef haar bijvoorbeeld een compliment wanneer ze net klaar is met omkleden en op het punt staat om weg te gaan. Het zijn de kleine dingen die er toe doen en je kunt je dag niet beter beginnen dan met een gelukkige vrouw.

De relatie met je partner is iets kostbaars. Wees er zuinig op.