Undercover

Deze misdaadserie is een Belgisch-Nederlandse productie en de eerste Nederlandse Netflix Original. Vanaf 24 februari kon België Undercover al via de tv op de zender Eén aanschouwen en op 3 mei kunnen wij het in Nederland bij Netflix gaan checken. Nog maar vier dagen dus – goed nieuws! Want dit belooft een hele vette serie te worden. De serie speelt zich af rond de grens tussen België en Nederland, op en rond een vakantiepark wel te verstaan. Vandaar ook dat het een co-productie tussen ons en de zuiderburen is. Onder de cast bevinden zich bekende namen, zowel Nederlandse als Belgische acteurs: Frank Lammers, Anna Drijver, Elise Schaap, Tom Waes, Raymond Thiry en Huub Smit (Richard Batsbak in New Kids). Komende vrijdag zullen de tien afleveringen allemaal in een keer te streamen zijn bij Netflix. Bereid je maar voor op een avondje binge-watchen.

Wil jij je in de tussentijd niet vervelen, maar je ook niet in een hele nieuwe serie verliezen? Bekijk dan onze lijst van series op Netflix met maar 1 seizoen die jij zo wegkijkt.

Undercover

Brute misdaadserie

Na bijvoorbeeld Penoza en Hollands Hoop lijkt Nederland dus weer een brute misdaadserie rijker te zijn. Drijver en Waes gaan op een stacaravan-park als Anouk en Peter Bogaert undercover. Zij zijn een XTC-netwerk op het spoor, dat al jaren onder de radar operatief is. Lammers speelt de meedogenloze Ferry Bouman, die hier als een soort Pablo Escobar van de Lage Landen het hoofd van is. De twee undercoveragenten gaan proberen door te dringen tot het leven van de drugskoning. Peter zal de toenadering tot Ferry Bouman zoeken, terwijl Anouk het vertrouwen zal proberen te winnen van Boumans vrouw Danielle, gespeeld door Elise Schaap. Onder andere Raymond Thiry, Huub Smit en Tim Haars, eveneens bekend van New Kids, spelen handlangers van Bouman.

Zin in meer misdaad en vette actie? Check onze lijst van de 5 beste gangsterfilms die je nu op Netflix kan zien.