Maak je work-out leuker met het dumbbell beer glass

Je kijkt vast wel eens op tegen het doen van je workout. Liever zou je waarschijnlijk met een biertje in je hand op de bank hangen. Met deze dumbbell beer glass kan je deze dingen combineren, want een biertje tijdens de work-out kan dan routine worden.

vet bier glas

Er is een goede kans dat alcohol nuttigen en trainen op nummer 1 en 2 staan in jouw bezigheden van vandaag de dag. Deze activiteiten lijken compleet los van elkaar te staan, maar dat is door deze dumbbell beer glass verleden tijd. Hij is transparant waardoor je goed kan zien hoeveel bier je nog over hebt. Er past wel ruim 750 milliliter aan vloeistof in. De meer bier je drinkt, hoe makkelijker de workout zal worden. De dumbbell wordt natuurlijk lichter als er minder bier aanwezig is.

Gemsho Glass biedt toffe glazen voor mannen

Dit product is gemaak door Gemsho Glass. Zij maken nog meer glazen waar alcohol uit genuttigd kan worden. Als je dit vette dumbbell beer glass wil kopen gaat je dat 30 dollar kosten.

Workout

Workout met bier, maar toch (relatief) gezond?

Als jij tijdens je workout graag bier wil nuttigen, maar je je toch wel een beetje schuldig voelt dat je niet al te gezond bezig bent, hoeft dat niet per se het einde van de wereld te betekenen. Je kan dan namelijk altijd nog aan het alcoholvrije bier gaan. Het is (bijna) net zo lekker en een stuk gezonder. Natuurlijk wil je dan wel alcoholvrij bier nemen die zo dicht mogelijk in de buurt komt van echt bier. Dit zijn de 10 beste alcoholvrije biertjes.