Francesca deed mee aan Too Hot to Handle

Too Hot to Handle is een nieuwe Netflix show die ongekend populair is. Hij staat dan ook al voor een lange periode dagelijks in de Netflix top 10. In Too Hot to Handle zitten knappen singles samen op een resort. Zij kunnen 100.000 euro winnen onder één voorwaarde: ze mogen geen fysiek contact hebben. De kandidaten hebben een enorme wilskracht en doorzettingsvermogen nodig willen ze aanspraak maken op het grote geldbedrag. Niet veel mannen zouden het aankunnen om niet in de verleiding te vallen. Wij snappen wel dat het voor de heren moeilijk is om van de dames af te blijven want er lopen toch een paar prachtige verschijningen rond. Het mag dan ook geen verrassing heten dat Francesca meedeed aan Too Hot to Handle.

Wie is Francesca Farago?

Francesca Farago is 26 jaar oud en een Canadees Instagram model. Mede door Too Hot to Handle heeft ze nu 4,4 miljoen volgers op Instagram. In de populaire realityshow was Francesca één van de meest prominente personen. Zij hield aan Too Hot to Handle zelfs een relatie over. Zij en Harry gingen na het programma snel uit elkaar maar kregen een aantal maanden later weer een relatie.

Doordat de serie zo’n groot succes werd gaan we waarschijnlijk een tweede seizoen krijgen waaraan nieuwe kandidaten gaan meedoen. Dat betekent dat we weer veel mooie dames te zien gaan krijgen.

Temptation Island

Wij nemen het je niet kwalijk als je toch liever naar Temptation Island kijkt. Daar passeren af en toe ook hele mooie dames de revue. Zo deed de knappe Milou mee. Dit zijn de Temptation Island deelneemsters van dit seizoen. Hieronder kun je nog even genieten van heerlijke plaatjes van Francesca:

View this post on Instagram

🏠do your part🏠 #stayhome

A post shared by FRANKIE🌹 (@francescafarago) on