1. Glencairn whisky glazen

Dit is de real-deal. De authentieke tasting glazen die je bij de fijnste Schotse, single malt distilleerderijen zoals Laphroaig zult vinden. Deze glazen leveren de ultieme whisky experience plus een goed verhaal bij de volgende mannenavond op.

whiksy essentials man man

2. The Scotch Whisky Treasures

Hét boek wat je thuis op de salontafel wilt hebben liggen. Hier vindt je alles wat je moet weten over de meest prestigieuze whiskies en distilleerderijen in Schotland.

whiskey essentials whisky man man

3. Belham Bar cart

Je hebt de smaak te pakken en plots biedt de kleine drankkast niet genoeg ruimte voor al die mooie flessen. Bewaar de flessen die je regelmatig drinkt, plus de mooie Glencairn glazen op de Belham Bar Cart. Een stijlvolle toevoeging aan je woonkamer.

whiskey whisky essentials man man

4. Chesterfield bank/stoel

Deze stoel maakt je whisky natuurlijk niet lekkerder, maar de combinatie van een stijlvolle vintage stoel en een goede single malt whisky is gewoon magisch.

chesterfield stoel man man

5. American Oak Whisky Barrel

Het unieke smaakbeleving van een bepaalde whisky is deels afhankelijk het type vat dat is gebruikt en hoelang de whisky daarin heeft gerijpt. Deze barrel kit geef je de kans hier zelf mee te experimenteren.

man man whisky essentials whiskey

6. Whisky Bullets

Mocht je je whisky koud willen drinken, doe dat dan in stijl met deze brute koelkogels.

whisky bullets whiskey essentials man man

7. Ambassador whisky karaf

De fles op zich is al stijlvol, maar een whisky karaf is een ware eye-catcher in je woonkamer.

whisky essentials man man

8. Whisky verzorgingsproducten

De meest mannelijke grooming producten zijn natuurlijk gemaakt van whisky.

whisky grooming product man man

9. Ice ball maker

Wil je dan toch de nodige ijsblokjes in je glas whisky? Dan is de ice-ball maker een ware essential. De ijsballen smelten langzamer waardoor de smaak niet verpest wordt en laten we eerlijk zijn: ze zien er bijzonder stijlvol uit.

whisky essentials man man

10. Een stijlvol notitieboek

Je wilt je avonturen in de wondere wereld van whiskey natuurlijk noteren, nalezen en mogelijk delen. Doe dat in stijl met een leren notitieboek.

whisky essentials man man