OPPO timmert aan de weg met de nieuwe Find X2 Series

Vorig jaar kwam OPPO al met de Reno-Serie, waarmee zij succesvol de strijd aangingen met de allergrootsten in de markt. Opmerkelijk aan de Reno-Serie waren de volledig notchless scherm en de unieke pivot-rising camera (ook wel haaienvin genoemd). Met hun nieuwe toestellen van de Find X2 Series – welke uitblinken op gebieden als 5G, fotografie, beeldtechnologie en batterij – legt OPPO de lat nóg vele malen hoger. De twee smartphones, de OPPO Find X2 Pro en de OPPO Find X2, zijn het resultaat van het doorzettingsvermogen om de meest buitengewone producten te ontwikkelen.

OPPO Find X2 Pro

De eerste 5G toestellen in Nederland

Al jarenlang is het innovatieve OPPO voorloper in 5G. Zo werd in april 2019 de allereerste commercieel verkrijgbare 5G telefoon op de markt gebracht, de OPPO Reno 5G. Dit gebeurde echter in Zwitserland, niet in ons land. Nu is het moment dan eindelijk aangebroken dat wij Nederlanders ook 5G toestellen in handen kunnen krijgen, waarmee alle Nederlandse consumenten kunnen genieten van de voordelen op het gebied van netwerk en snelheid. De nieuwe OPPO Find X2 Series zijn dan ook de eerste 5G toestellen die in Nederland direct verkrijgbaar zijn bij T-Mobile en MediaMarkt.

Alles moet beter en sneller

Aangezien smartphones dus worden gebruikt voor veel meer zaken dan alleen telefoneren, is het van belang dat de batterij lang meegaat. Alles moet vandaag de dag beter en sneller, zo ook het opladen. Met de SuperVOOC 2.0-snellaadtechnologie is je OPPO Finx X2 Pro in no-time opgeladen. Binnen slechts 5 minuten is de batterij weer op 25% en het kost de smartphone nog geen 38 minuten om helemaal op te laden. Dus als jij op het laatste moment vergeten bent je telefoon op te laden; don’t worry, it’s gonna be alright. 

camera OPPO telefoon

 

Niet alleen de batterij is razendsnel, ook het unieke beeldscherm beschikt over een verversingssnelheid van 120Hz + QHD. Hierdoor kan jij jouw fotograaf-waardige shots aanschouwen als nooit tevoren en kan je genieten van de meest nauwkeurige, scherpe en vloeiende schermervaring. Dus ben jij veel aan het reizen en mocht jij graag jouw series checken op je telefoon? Of ben je weg van gamen? Dan kan je met de telefoons van de Find X2 Series een echte mini bioscoopervaring beleven.

Smartphones met goede camera’s

Last but nog least, de camera’s. Tegenwoordig zijn smartphones namelijk voorzien van camera’s van topkwaliteit; en dat is bij de OPPO Find X2 Series niet anders. OPPO stond al bekend om hun waanzinnige camera’s en nu overtreffen ze zichzelf wederom.

OPPO Find X2 Pro

Speciaal voor de OPPO Find X2 Series heeft het smartphonemerk zijn handen ineengeslagen met Sony. Het resultaat: een unieke camerasensor die smartphonefotografie naar een veel hoger niveau tilt. Een triple-camera met een 48 MP hoofdsensor, 48 MP groothoeklens en een 13 MP extra lens (de OPPO Find X2 Pro); de prestaties zijn onnavolgbaar. Als kers op de taart beschikken beide toestellen ook nog eens over een 32 MP front-camera.

Het paradepaardje van deze nieuwe serie smartphones, de OPPO Find X2 Pro, zal de eerste zijn die ‘All Pixel Omni-directionele PDAF’ ondersteunt. We horen je al denken: dat is een hele mond vol. Het komt erop neer dat de telefoon nog nauwkeuriger te werk gaat bij het inzoomen op kleinere objecten en dat hij nog stabielere scherpstelling voor nachtfotografie biedt. Zo kan jij jezelf omtoveren tot een echte fotograaf, die zich geen zorgen hoeft te maken over een lege batterij.

Prijzen en beschikbaarheid

De OPPO Find X2 Series is vanaf 6 maart exclusief verkrijgbaar bij T-Mobile en MediaMarkt. Later zijn de toestellen ook te koop zijn bij Belsimpel, Coolblue, Tele2, Ben en Mobiel.nl.

OPPO Find X2 Pro met 12 GB RAM + 512 GB ROM, in de kleuren zwart en oranje, is per direct beschikbaar i.c.m. een T-Mobile abonnement vanaf 41,50 euro. De adviesprijs is 1.199 euro.

OPPO Find X2 met 12 GB RAM + 256 GB ROM, in de kleuren zwart en blauw, is per direct beschikbaar i.c.m. een T-Mobile abonnement vanaf 34 euro. De adviesprijs is 999 euro.

Volg voor meer informatie de websiteInstagramFacebook en YouTube van OPPO Nederland