Vandaag heeft OPPO, een van de meest innovatieve en toonaangevende smartphonemerken ter wereld, de nieuwe smartphones uit de langverwachte Reno-serie gelanceerd. Deze OPPO Reno-serie is ontwikkeld om met geavanceerde technologie je creatieve verbeelding te prikkelen. Wij brengen de toffe ‘specs’ van de nieuwe smartphone serie voor jullie aan het licht.

OPPO’s nieuwe smartphone

De nieuwe serie beschikt over drie verschillende modellen: de Reno 5G (een primeur: de allereerste commercieel verkrijgbare 5G-telefoon) , de Reno 10x Zoom en de Reno. Allen worden ze uitgebracht in twee verschillende kleuren, namelijk ‘Ocean Green’ en ‘Jet Black’.

nieuwe smartphone

Pivot rising camera

De Reno-serie valt allereerst op door het nieuwe design. Het high-end design en functionaliteit zorgen voor een moderne, innovatieve uitstraling. De pivot rising camera verbergt de frontcamera, de speaker en de flitsers in de pivot-structuur waardoor het scherm volledig strak blijft. Tijdens het ‘dynamic rising proces’ duurt het slechts 0,8 seconden waarin de camera in een hoek van 11 graden uitschuift.

Om eventuele schade te voorkomen beschikt het apparaat over de ‘drop protection’. Indien de telefoon valt, detecteert het apparaat dit en schuift het de camera automatisch naar binnen. Sick!

nieuwe smartphone

Niet zomaar fotografie

10x Hybrid Zoom: De nieuwe camera-futures zijn erg indrukwekkend. De Reno-serie beschikt opver een triple-camera met – een term voor de echte kenners – “48MP HD primary lens + 8MP Ultra-Wide Angle + 13MP Telephoto”. Hierdoor kan er op een lange afstand ook foto’s worden gemaakt die van bijzonder hoge kwaliteit zijn. De drie camera’s werken synchroon om hun functies te versterken en te optimaliseren.

Achter- en voorcamera: De achtercamera beschikt over 48 Megapixels en de voorcamera over 16 Megapixels. Daarnaast maakt de camera gebruik van een aangepast algoritme om lichteffecten te corrigeren en zich aan te passen aan elke huidskleur voor natuurlijke selfies.

4K video en Audio Focus: De camera is in staat om een scherp en stabiel beeld vast te leggen via OIS. De audio technologie maakt daarnaast gebruik van meerdere microfoons om de omringende geluiden in 360° op te nemen. Allemaal functies die de nieuwe smartphone in zich heeft.

nieuwe smartphone

Prijzen van de Oppo Reno

De OPPO Reno is vanaf 10 mei beschikbaar voor een adviesprijs van slechts 499 euro. De Reno 10x Zoom zal verkrijgbaar zijn vanaf begin juni voor de verkoopprijs van 799 euro. De Reno 5G zal vanaf eind mei in Zwitserland verkrijgbaar zijn voor een adviesprijs van 899 euro.

Vandaag is de bekendmaking dus voor meer informatie en updates werp dan een snelle blik op de website van Oppe Nederland.