Korte broeken voor mannen in alle soorten

Mannen en korte broeken, het is te zien als een haat-liefdeverhouding. We houden ervan om ze te dragen tijdens de zomerse dagen, want we moeten niet denken aan een warme denim jeans waar de zon op staat. Maar de haat zit hem volkomen in het aanschaffen van de korte broeken. We zijn er simpelweg vaak te laat mee wanneer ze uitverkocht zijn of het is moeilijk om de juiste korte broek te vinden. Don’t worry, we’ve got your back. Met deze korte broek kan jij al jouw zomer outfits samenstellen.

korte broeken mannen shorts heren

De Steven Short van America Today is de ultieme korte broek voor de zomer van 2019. Aangezien ‘ie voorkomt in 13 verschillende varianten – 7 basic shorts en 6 met print – is er voor iedere man een geschikt model. Door de rekbare stof van zullen ze ook tijdens de warmste dagen lekker comfortabel zitten. De gulp is voorzien van een ritssluiting en de kontzakken beschikken beide over een versterkte knoopsluiting. Ook is het mogelijk om de broekspijpen op te rollen om de broek naar jouw stijl (en lengte) aan te passen. Zoals we al zeiden: geschikt voor iedere man.

Basic korte broeken

Basic korte broeken hebben het grote voordeel dat zij tijdloos en veelzijdig zijn. Ze zijn niet alleen in de mode in 2019, ze zullen altijd in het straatbeeld te vinden zijn. En dat is niet zonder reden. Je kan ze gemakkelijk combineren met al jouw kledingstukken en dus ook met vrijwel alle stijlen. Of jij nou naar het strand gaat met een korte broek, basic T-shirt en slippertjes of je een zomerse BBQ hebt met je schoonfamilie en toch een zomers wit overhemd erop wilt dragen; het kan allemaal. Daarom is een basic korte broek in onze ogen onmisbaar in de garderobe van de man.

korte broeken mannen shorts heren

Steven Short

America Today €44,99 Shop nu
korte broeken mannen shorts heren

Steven Short

America Today €44,99 Shop nu

Korte broeken met print

Wanneer jij een korte broek met print draagt, dan is het van groot belang dat jij de rest van je outfit rustig houdt. Je wilt er namelijk niet uitzien als een volgekliederd canvas. Wij zijn van mening dat je hem uitsluitend kan rocken met één kledingstuk: een minimalistisch T-shirt. Hierbij komt echter een grote opgave kijken. Je dient goed naar de kleurcombinaties te kijken. De beste keuze is om je T-shirt af te stemmen op de kleur van de accenten van de korte broek. Zo zien anderen echt dat jij moeite in je oufit hebt gestoken, terwijl jij eigenlijk een zeer eenvoudige, zomerse look rockt. Mocht jij geen shirt hebben in de kleuren van de accenten, dan kan je het altijd dragen met een zwart, wit of grijs T-shirt. Een veilige maar stijlvolle keuze.

korte broeken mannen shorts heren

Steven Short

America Today €44,99 Shop nu
korte broeken mannen shorts heren

Steven Short

America Today €44,99 Shop nu

De shorts van America Today zijn te koop voor €44,99- per stuk. Echter hebben we nooit genoeg aan slechts één korte broek. Vandaar dat we blij zijn met de volgende deal: bij aankoop van twee shorts krijg jij een korting van maar liefst €20,-.