Op de set van Mr. and Mrs. Smith was het raak

De twee leerden elkaar voor het eerst kennen op de set van de film Mr. and Mrs. Smith. In deze comedy film komt een getrouwd stel erachter dat ze beiden huurmoordenaars van beroep zijn. Wanneer ze de opdracht krijgen elkaar om te leggen, zorgt dit voor een wel heel opvallende klopjacht. De gespeelde rol van partners van de twee acteurs sloeg al snel over in een echte romance. Brad Pitt scheidde na de film van Jennifer Aniston (zijn toenmalige vrouw) en verliet zijn ex dus voor Angelina Jolie. Maar wat nou precies het moment was dat Angelina Brad inpakte? Daar weet Angelina’s bodyguard meer over.

Angelina Jolie Mr and Mrs Smith

Angelina Jolie heeft pit

Mark Behar, de voormalige bodyguard van Angelina Jolie, vertelt dat de twee wel vaker zoenend werden betrapt in hun kleedkamer. Iedereen wist dus eigenlijk dat er meer aan de hand was dan een goede on screen chemistry tussen de twee. Toch is er één onvergetelijk moment in hun romance, vertelt Mark Behar. Vanaf dat moment sprongen de vonken pas echt over.

“Tijdens een seksscène in Mr. & Mrs. Smith had Angelina haar huidkleurige ondergoed volledig uitgedaan en kroop ze vervolgens poedelnaakt in bed bij Brad Pitt terwijl de camera’s draaiden. Het was wellicht voor iedereen aanwezig het meest memorabele moment tijdens het maken van de film.” 

Angelina Jolie Brad Pitt

Het einde van een huwelijk

Wat je ook mag denken van Angelina’s versiertruc, het was niet zomaar een passievolle kalverliefde tussen de twee Hollywoodsterren. Ze zijn in totaal 11 jaar getouwd geweest, kregen zelf twee kinderen én adopteerden er nog drie. Toch mocht het geen ‘happily ever after‘ zijn voor de twee tortelduifjes. In 2016 ging het Hollywood koppel uit elkaar na verschillende heftige ruzies.

Voor zover wij weten is Angelina Jolie (45) op het moment single. Brad Pitt (56) date sinds kort met Alia Shawkat (31), een actrice en kunstenares. Je kunt haar misschien kennen van de serie Arrested Development.