De ex-vriendinnen van Brad Pitt

Brad Pitt staat bekend om zijn geniale filmrollen. Zo schreven we eerder al over 5 van zijn films die je gezien moet hebben. Niet alleen zijn filmcarrière is divers, ook zijn liefdesleven is veelbewogen. De lijst van zijn ex-vriendinnen is dan ook groot. Zo heeft hij onder andere een relatie gehad met Thandie Newton van Westworld en met Gwyneth Paltrow. Zijn meest bekende exen zijn echter toch echt Jennifer Aniston en Angelina Jolie, voor veel mannen twee absolute droomvrouwen. In onze ogen behoren ze tot de mooiste vrouwen boven de 40 jaar.

brad pitt en angelina jolie

Turbulente huwelijken achter de rug

We kennen allemaal het grote dilemma: Jennifer of toch Angelina? Uiteindelijk kreeg de acteur een langdurige relatie met de prachtige Lara Croft vertolker en liet hij Aniston achter zich. Benieuwd naar hun voormalige huis? Check dan het huis van het voormalige koppel. Samen werden ze de ouders van een grote groep kinderen, maar uiteindelijk is hun huwelijk in 2019 officieel verbroken, nadat ze in 2014 een scheiding aanvroegen. Nu heeft de Once Upon a Time in Hollywood acteur een nieuwe relatie.

Alia Shawkat is nieuwe vriendin van Brad Pitt

De nieuwe vriendin van Brad Pitt is Alia Shawkat. Shawkat is bekend als actrice. Ze speelde veel rollen in grappige films en series, zoals de populaire serie Arrested Development. Naast de films en series waarin Shawkat speelt, is ze ook een kunstenaar. Haar gehele Instagram pagina staat vol met kunstwerken die ze heeft gecreëerd. De acteur heeft dus duidelijk een kunstzinnige nieuwe vriendin aan de haak geslagen. Afgelopen september werden de twee voor het eerst samen gezien. De relatie is dus al langer aan de gang. Alia Shawkat is 31 jaar, terwijl Brad Pitt 56 is. Er zit dus een flink leeftijdsverschil tussen de twee. Nu zegt dit niet alles, maar het is in elk geval niet het perfecte leeftijdsverschil in een relatie.

Brad Pitt

Brad Pitt

Brad Pitt