De mooiste vrouwen boven de 40 jaar

De onderstaande namen behoren niet voor niks tot de mooiste vrouwen boven de 40 jaar. Zij bewijzen dat leeftijd slechts een getal is.

Jennifer Aniston – 51 jaar

Of je haar nu kent van de razend populaire hitserie Friends of uit één van haar films… één ding is zeker: genieten van haar schoonheid kan je elke keer weer wanneer ze op je scherm voorbij komt. Onmisbaar in ons rijtje mooiste vrouwen boven de 40.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Angelina Jolie – 45 jaar

Met haar vurige persoonlijkheid in Wanted en Mr & Mrs Smith voegt Angelina nog meer toe dan alleen wat leuks om naar te kijken in de films waar ze in voorkomt. Kijken naar de prachtige actrice is iets wat wij de hele dag wel zouden kunnen doen.

Jennifer Lopez – 51 jaar

Ook wel Jlo genoemd. En met haar oogverblindende figuur (lees vooral: achterwerk) is deze dame op leeftijd onmisbaar in deze lijst. Of je haar nu kent van films, muziek of prachtige foto’s, bij het zien van deze prachtvrouw krijg jij het ongetwijfeld warm.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo)

Sofia Vergara – 48 jaar

Bekend uit de hit serie Modern Family, zou bijna elke man erg blij zijn Sofia toe te voegen aan hun familie. Sofia maakt Modern Family nog leuker om naar te kijken met haar sexy Spaanse accent. Wie geniet er nu niet wanneer een vrouw als Sofia in lekker temperamentvol uit haar dak gaat.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sofia Vergara (@sofiavergara)

Katja Schuurman – 45 jaar

We eindigen met een mooie vrouw uit eigen land. De actrice, zangeres en presentatrice is van alle markten thuis. Met rollen in Costa en goede tijden, slechte tijden, was Katja niet van de Nederlandse beeldschermen af te slaan. Wij snappen wel waarom. Mocht jij meer van deze prachtvrouw willen zien, wij hebben speciaal een ode aan haar 44e verjaardag gemaakt: Katja Schuurman.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Lees hier hoe je zo een oudere vrouw zou moeten daten.