Once Upon a Time in Hollywood nu al naar Netflix

Afgelopen jaar werd Once Upon a Time in Hollywood lovend ontvangen. Niet alleen door fans, maar ook door filmcritici. Zo werd de film genomineerd voor de Oscar voor Beste Film. In augustus 2019 was de film nog te zien in de Nederlandse bioscopen. Men ging er dan dus ook vanuit dat een eventuele release op één van de streaming platforms nog lang op zich zou laten wachten. Dat blijkt niet het geval. Vanaf 13 april zal Once Upon a Time in Hollywood namelijk op Netflix te zien zijn. Ditmaal dus geen lange biedingsoorlog tussen verschillende platforms. Er staat al een andere Tarantino film op Netflix, dus het viel te verwachten.

Once Upon a Time in Hollywood

Waar gaat het plot van deze goede film over?

De film speelt zich af in het Hollywood van 1969. Los Angeles was toen een roerige tijd. Een sekte, onder leiding van sekteleider Charles Mason maakte onschuldige slachtoffers. Eén van deze slachtoffers was Sharon Tate. In de film wordt zij gespeeld door de mooie Margot Robbie. Acteur Rick Dalton (gespeeld door Leonardo DiCaprio) zit behoorlijk in de put en kan haast geen werk meer krijgen. Samen met stuntman Cliff Booth (Brad Pitt) werkt hij aan zijn comeback. Tate en haar gezelschap verhuist dan naar het huis naast Dalton. Het duurt niet lang meer voordat de verschillende verhaallijnen zich met elkaar gaan mengen.

Quentin Tarantino

De langverwachte film is niet de enige film van Tarantino die te zien is via Netflix. Ook The Hateful Eight is te zien via Netflix. In Once Upon a Time in Hollywood zien we typische kenmerken terug van de regisseur. Zo is er een grote cast te zien, worden gewelddadige scènes niet uit de weg gegaan en lopen er verschillende verhaallijnen door elkaar. Heb jij de film destijds niet gezien in de bioscoop, dan wordt dit je moment. Vanaf 13 april kunnen we de film op Netflix bekijken.