Liefdesnestje van Jennifer Aniston en Brad Pitt

Er zijn maar weinig dingen die de moeite waard zijn om huwelijk stand te houden. Als je echter kijkt naar de woning die Jennifer Aniston en Brad Pitt van 2001 tot 2006 bezaten, is het misschien wel een goede motivatie. De woning heeft daardoor in ieder geval wel een bijzonder betekenis gekregen.

Dat de twee filmsterren er ooit voor kozen om juist hier te gaan wonen is niet zo heel gek. De twee staan erom bekend dat ze echte francofielen zijn. En als we eerlijk zijn past dit huis daar dan ook prima bij. Het is een van de meest romantische huizen van Zuid-Californië. Het Franse landgoed in Revival-stijl biedt een ongeëvenaard uitzicht op de canyon, het al even indrukwekkende landschap en het verlichte zwembad. De kronkelende stenen binnenplaats, patio’s en verschillende open haarden maken het plaatje compleet.

Voor 44.5 miljoen dollar slaap je in haar slaapkamer

Toen het koppel de woning kocht was het nog lang niet in de staat zoals het nu in de verkoop staat. Na de aanschaf brak er een driejarige renovatie aan waarbij geen enkel detail werd overgeslagen. Zo werd de keukenvloer vervangen door een marmeren vloer met vloerverwarming, een compleet cafe werd er bij gebouwd en voorzien van een oude Franse vloer welke ooit dienst had gedaan in een Frans kasteel. Uiteraard mocht er geen privé-bioscoop ontbreken en werd de tennisbaan aangelegd. Kortom, het droompaleisje was (bijna) compleet. De scheiding gooide wat roet in het eten en het pand werd verkocht aan een hedgefund wat de renovatie voltooide.

jennifer aniston
Foto via Top Ten Real Estate

Ruim 1000 vierkante meter woonoppervlakte

De woonoppervlakte bedraagt een waanzinnige 1000 vierkante meter en staat op een lap grond van iets meer dan een hectare. Een doodlopende straat eindigt bij het huis wat maar liefst vijf slaapkamers telt, dertien badkamers en een apart pension met een eigen slaapkamer. Mocht je dus het idee hebben om er een B&B van te maken, ga vooral je gang.

Hét herenhuis van Beverly Hills

De kamers zijn heerlijk groot opgezet, de eetkamer biedt plaats aan 20 gasten en de bar met de originele open haard, een gastronomische keuken en een fitnessruimte maakt het geheel compleet. De woonkamer en de split-level bar komen uit op het terras bij het zwembad. Het huis werd oorspronkelijk gebouwd in 1934 voor acteur Fredric March en was een van de eerste herenhuizen in Beverly Hills. March was in zijn hoogtij dagen net zo’n grote ster als Aniston en Pitt dat vandaag de dag zijn. Mocht je een bezichtiging willen plannen, neem dan even contact op met Susan Smith van Hilton & Hyland, Beverly Hills. Onze tip: vergeet niet om een bankgarantie te overleggen ter waarde van enkele tientallen miljoenen.

Bekijk meer beelden van de woning hieronder:

huis acteurs
Foto via Top Ten Real Estate
bioscoopzaal thuis
Foto via Top Ten Real Estate
woning brad pitt
Foto via Top Ten Real Estate