Tiny House

Hoe kan je de hoge prijzen bestrijden? Door een tiny house te kopen dat slechts $33.000 kost los je dit probleem gelijk op. De prijs is al erg aantrekkelijk, maar het wordt nog beter: het huisje is namelijk gebouwd binnen zes uur en daar heb je maar drie personen voor nodig. Het is een huis dat gemakkelijk van de ene naar de andere plek kan worden vervoerd en nog steeds van alle gemakken is voorzien.

Klein huis Madi MAN MAN 10 Klein huis Madi MAN MAN 12 Klein huis Madi MAN MAN 11

De Italiaan Renato Vidal is het brein achter deze slimme uitvinding. De huizen komen in verschillende groottes, van 27m² tot meer dan 275m², afhankelijk van het aantal modules dat aan elkaar worden gekoppeld. De prijs van het kleinste huis bedraagt het bovengenoemde $33.000 terwijl het veel ruimer opgezette huis $73.000 kost. Het huis hoeft, in tegenstelling tot elk ander huis, niet vast gezet te worden door middel van een betonnen fundering. Heb je veel te maken met harde windhozen? Dan kan je voor langere tijd het huis met paalfundering inclusief schroefmechanisme vastzetten. Door het schroefmechanisme kunnen de palen er ook weer gemakkelijk uit gehaald worden zonder het milieu te beschadigen. Wil je midden in de natuur wonen met dit huis? Dat kan. De creatie kan geleverd worden met zonnepanelen, een eigen watersysteem en LED verlichting zodat je niet afhankelijk bent van andere. Ben je enthousiast geraakt? Het kan binnen 60 dagen na de laatste betaling van jou zijn.

Klein huis Madi MAN MAN 1 Klein huis Madi MAN MAN 3 Klein huis Madi MAN MAN 4 Klein huis Madi MAN MAN 6

Een enorm bruut idee om een goedkoop en verplaatsbaar huis te bezitten. Misschien wel een idee om een eigen dorp te beginnen met je vrienden? Wat we al steeds meer zien in steden zijn zeecontainer woningen en dat is toch een stukje realistischer.