De opnames van Peaky Blinders lagen stil

De opnames van het zesde seizoen van Peaky Blinders staan nog even on hold. Het duurt (hopelijk) niet lang meer voordat we kunnen genieten van de Shelby’s in een nieuw seizoen. Maar hoe gaat het verder? De regisseur doet een boekje open over het begin van Peaky Blinders seizoen 6.

Het einde van Peaky Blinders seizoen 5

Als je nog niet alles volop hebt gebinged, lees dan niet verder. Dit bericht bevat namelijk spoilers.

peaky blinders seizoen 6

Aan het eind van seizoen 5 wil Thomas Shelby de fascistische Oswald Mosby om het leven brengen. Echter mislukt dit plan en lijkt er iemand te zijn die hem verklinkt heeft. De grote vraag: wie is degene die hem dwarsboomt in dit meesterplan? Wie kan hij niet meer vertrouwen?

Tommy maakt zichzelf helemaal gek. De mislukte plannen en het gemis van zijn oude liefde Grace zorgen ervoor dat hij op het punt staat zichzelf iets aan te doen in een open veld. Met een geweer tegen zijn hoofd en een heftige kreet eindigt seizoen 5 van Peaky Blinders. Moet je geheugen alsnog opgefrist worden? Check dan het einde van het seizoen hieronder:

 

Anthony Byrne verklapt het begin van Peaky Blinders seizoen 6

De heftige eindscène van het vijfde seizoen liet ons op het puntje van onze stoel zitten. Kan Tommy zichzelf in bedwang houden of wordt het plot van Peaky Blinders seizoen 6 alsmaar wilder en wilder? Daar hebben we nu antwoord op.

Regisseur Anthony Byrne gaf antwoord op de vraag: en hoe gaan we nu verder? Zijn antwoord luidt: “It picks up directly. So, the very first image you will see will be back in that field. Tommy, with a gun to his head. Then, we will move on from there, we resolve that amazing moment… It’s great.”

oswald mosby

Je zou kunnen denken: het is logisch dat we doorgaan waar we gebleven waren. Toch? Echter blijkt uit het verleden niks minder waar te zijn. In voorgaande seizoenen werd er namelijk vaak een sprong gemaakt van een aantal jaar. Het is dan aan de fans om thuis na te denken over wat er in de tussentijd gebeurd is.

Of de beginscène goed eindigt voor Tommy, dat is nog maar de vraag. Bereid je in ieder geval voor op een zenuwslopend begin en check alles wat je moet weten over het nieuwe seizoen Peaky Blinders.