Een van de beste series op Netflix

Er zijn weinig series waarvan een nieuw seizoen ons zo blij kan maken als Peaky Blinders. Heb jij alle vijf seizoenen inmiddels gezien op Netflix, dan is het hoogstwaarschijnlijk dat je zit te wachten op Peaky Blinders seizoen 6. Het zesde seizoen belooft de terugkeer van in elk geval één oud-personage, sterke Thomas Shelby quotes, spannende verhaallijnen en nieuwe intrige, want wie is de persoon die de Peaky Blinders heeft verraden?

Peaky Blinders seizoen 6

Wanneer komt Peaky Blinders seizoen 6 op Netflix?

Een specifieke datum is nog niet bekend gemaakt door de makers van de show of Netflix. We kunnen dus nog geen concrete datum noteren, maar wel een ruwe schatting maken. Over het algemeen zit er een pauze van een jaar tot anderhalf jaar tussen twee seizoenen van de populaire serie. Het vijfde seizoen kwam uit op 25 augustus 2019. Voor Peaky Blinders seizoen 6 moeten we dus rekening houden met een releasedatum die hopelijk op eind 2020, maar waarschijnlijk op begin 2021 ligt. In elk geval is er bevestigt dat er een zesde deel aan zit te komen. De schrijvers zijn klaar met het schrijven van het script en opnames zullen binnenkort beginnen.

Plot van Peaky Blinders seizoen 6

Het vijfde seizoen werd afgesloten met veel cliffhangers. Er zijn dus genoeg onderwerpen en verhaallijnen die we sowieso gaan terugzien in het zesde seizoen. De belangrijkste cliffhanger was het feit dat de Peaky Blinders werden verraden door iemand met veel insider information. Maar wie? Online zijn er verschillende theorieën te vinden, van Polly tot Johnny Dogs. Een nieuwe, potentiële verdachte kan zomaar eens Alfie Solomons (gespeeld door Tom Hardy) zijn. De verrassing was namelijk groot toen hij in de cliffhanger nog bleek te leven. Door het verraad mislukte de moordpoging op Oswald Mosley. Zullen de Peaky Blinders hier alsnog in slagen? En ontmaskeren ze de verrader in hun midden? Het wachten is nu enkel op de trailer én het nieuwe seizoen.

alfie solomons peaky blinders