Reebok fitness-set

We gaan goed van start met een handig setje van de Lidl. Alle basics die je nodig hebt om je lichaam weer op orde te krijgen na een weekend vol laveloze avonden. De set bestaat uit een yoga-mat om al je buikspieroefeningen en planksessies op te houden, zonder dat je knieën of welk lichaamsdeel dan ook eraan verloren gaan. Een haarband om je lange lokken niet je workout te vergallen. En als laatste een drinkfles van 650 ml om te zorgen dat je niet uitdroogt tijdens dat alles.

Haal de set hier

lidl-fitness

 

Multi-trainer

Maar met alleen de buikspieren komen we er natuurlijk niet. Maak kennis Lidl’s Multi-trainer. Dit is een apparaat met een stabiel metalen frame waar je negen efficiënte oefeningen mee kunt uitvoeren gericht op je armen, buik en benen. Dankzij en draairegelaar kan je zelf de intensiteit aanpassen naar jouw behoeftes. Aantrekkelijk voor amateurs en gevorderden. Tenzij je boven de 120 kg bent, want dan gaat ‘ie het toch echt begeven. Laat het zweten maar beginnen. Dat alles voor €49.99.

Haal de Multi-trainer hier

multi trainer sit ups

 

Trainingsbank

Met deze trainingsbank zal je wel echt even je innerlijke acrobaat moeten optrommelen. Voor een goed doel, want je gaat je hele lichaam aan het werk zetten. Je wordt daarmee ondersteund met een sterk metalen frame, zachte comfortabele kussens, een gevoerde voetsteun en extra grote handgrepen. Het is passend voor iedereen, zolang je tussen de 147 en 198 cm bent. Moet lukken. Voor een bedrag van €159,00 staat deze eyecatcher te pronken in je eigen sport-tempel.

Haal de trainingsbank hier

Trainingbank

Massagerollen set 3-in-1

Een warming up kan de workout maken of breken. Daarom is het goed voordat je jezelf flink gaat uitsloven alle spieren alvast even opwarmt. Die moeten ook even wennen aan al die capriolen van je. Dat is een koud kunstje met deze 3-in-1 massagerollen set. “De set bevat een grijze rol met een zacht, glad oppervlak, een groene rol met een zachte groefstructuur en een groengrijze massagestick voor het masseren van triggerpoints.” Je kan de rollen inzetten op je armen, benen, voeten, rug en wervelkom. Op het moment van schrijven zit er 46% korting op, waardoor je er nu nog maar €14,99 voor hoeft te betalen.

Haal de massagerollen set hier

 

massagerollen

Trainingsaccessoires

Een hele hoop voor je geld. Dat is toch wat je wilt? Tuurlijk. Deze fitnessartikelen zijn ideaal voor coördinatietraining, krachttraining en uithoudingsvermogen. Eigenlijk alles wat je eruit wil halen, kan je hierin vinden en te lijf gaan. Je hebt de keuze uit vijf verschillende varianten, dus er zit vast wel iets voor jou tussen:

  • Springtouw (280 cm)
  • 2 push-up bars
  • Fitnessbanden-set
  • Balance-board blauw
  • Balance-board lichtroze

Wat je ook kiest, je krijgt er sowieso deze toebehoren bij: een springtouw inclusief 4 extra gewichten (75 g per stuk) geleverd met een draagtas; een balance-board, inclusief adapter om de hoogte in te stellen; en last but not least een fitnessbanden-set inclusief 2 schuimstof handgrepen, deuranker, 2 voetlussen en opbergtas. Elke variant brengt een prijs met zich mee van €9,99.

Haal de trainingsaccessoires hier

setje