De mooiste vrouwen uit Peaky Blinders

Sommige van de actrices speelden een hoofdrol en voor de andere was een ietwat kleinere rol in de serie weggelegd. Hoe dan ook, dit zijn de mooiste vrouwen uit Peaky Blinders.

Grace (Annabelle Wallis)

Laten we de spits afbijten met Grace. Zij wordt in Peaky Blinders gespeeld door de prachtige Annabelle Wallis. Zij is één van de hoofdrolspeelsters in onze favoriete serie.

May (Charlotte Riley)

May is een veel minder prominent personage in de serie maar we konden ook haar aandeel in de serie zeker waarderen. En dat komt niet alleen maar door haar acteerkunsten. Ze wordt gespeeld door Charlotte Riley.

Tatiana (Gaite Jansen)

Tatiana Petrovna hoort ook zeker in dit lijstje thuis en daar mogen wij best een beetje trots op zijn. Zij wordt namelijk gespeeld door een actrice van Nederlandse komaf: Gaite Jansen. Zij speelt een Russische hertogin waar we geen genoeg van kunnen krijgen.

View this post on Instagram

Casual Monday

A post shared by Gaite Jansen (@gaitejansen) on

Linda (Kate Phillips)

Natuurlijk hoort Linda ook in dit rijtje thuis. Deze prachtige dame loopt in het ‘echte’ leven rond met de naam Kate Phillips. De laatste drie seizoenen zagen we haar veelvuldig terug in Peaky Blinders als vrouw van Arthur Shelby en daar zijn we maar wat blij mee.

Polly (Helen McCrory)

Misschien is Polly wel de grootste verrassing op dit lijstje. Ze mag dan wel 45 jaar oud zijn, maar door haar krachtige personage oogt ze daarom heel elegant. Ze wordt gespeeld door Helen McCrory.

View this post on Instagram

Feliz cumpleaños #helenmccrory ❣💋

A post shared by Helen McCrory (@helenmccrory__) on

Ada (Sophie Rundle)

Ada is tot nu toe te zien geweest in elke aflevering van alle vijf de seizoenen van Peaky Blinders. En dat vinden wij helemaal niet erg. Ze wordt gespeeld door Sophie Rundle.

Lizzie (Natasha O’Keeffe)

Lizzie zagen we in de afgelopen 5 seizoenen regelmatig in de serie. De actrice die haar speelt heet Kate Philips.

Mooie vrouwen uit Peaky Blinders

Gina (Anya Taylor-Joy)

Dan zijn we aangekomen bij de laatste vrouw uit ons lijstje. We zijn natuurlijk niet vergeten om Gina ook uit te lichten want die hoort hier zeker thuis. Ze wordt gespeeld door Anya Taylor-Joy. Ze was er alleen bij in het laatste seizoen van Peaky Blinders en laten we hopen dat we haar ook te zien krijgen in het komende seizoen.

View this post on Instagram

🍷🥮🍷 Bahamas-Lost in the Light.

A post shared by Anya Joy (@anyataylorjoy) on