Vrouwen hebben een duidelijke voorkeur

Aan dit onderzoek deden 500 vrouwen mee en het werd uitgevoerd door een onderzoeksbureau met de naam Opinion Research Corporation. Eigenlijk kwamen de vrouwen tot een duidelijk oordeel over welk herenkapsel het meest sexy was. Er was weinig verdeeldheid en ze zaten veelal op één lijn. Een kapsel met een tweescheiding werd door twee derde van de vrouwen gekozen als het meest sexy herenkapsel. Dit is het kapsel dat Leonardo DiCaprio normaal gesproken heeft.

meest sexy herenkapsel volgens vrouwen

Gemillimeterd haar valt ook in de smaak bij vrouwen

Het klassieke kapsel van Leonardo DiCaprio is niet het enige kapsel wat vrouwen sexy vinden. Gemillimeterd haar is volgens dit onderzoek namelijk ook sexy. Dit kapsel is compleet anders dan het vorige, maar maakt ook indruk. Brad Pitt had dit bijvoorbeeld in de film Mr and Mrs smith.

Je kan ook komen aanzetten met de new pompadour

Het kapsel van Justin Timberlake doet het ook goed bij de vrouwen. Dit is echter lang niet voor alle mannen weggelegd. Het moet echt bij je staan. Denk er dus goed over na en vraag advies aan anderen voordat je voor het eerst de new pompadour als kapsel kiest. Anders zou je de plank wel eens goed mis kunnen slaan.

Het is niet makkelijk om een herenkapsel te onderhouden

Een goed en strak kapsel  kiezen en onderhouden kan best lastig zijn. Daarom helpen wij jou graag op weg. Het kan ook per seizoen variëren welk kapsel je het beste kan nemen. Zo heb je bepaalde kapsels die ideaal zijn voor de winter. Ook voor de lente en zomer kunnen wij je vertellen wat jij met je haar moet doen. Misschien wel belangrijker is, dat naast het nemen van het perfecte kapsel, je het natuurlijk ook goed moet verzorgen.