Thriller Legend is een film voor mannen

In de jaren 60 is voormalig bokser Reggie Kray een belangrijk onderdeel geworden van het criminele circuit in Londen. In die tijd is zijn tweelingbroer opgenomen in het ziekenhuis wegens paranoïde schizofrenie. Maar in de film Legend doet Reggie er alles aan om hem uit het ziekenhuis te krijgen.

Na veel dreigementen wordt zijn tweelingbroer vroegtijdig vrijgelaten. Nu is het tijd voor actie: de broers bundelen hun krachten om daarmee de criminele activiteiten in Londen onder controle te krijgen.

Legend Reggie belandt in de gevangenis

Reggie Kray wordt opgepakt en ingesloten. Hij moet namelijk nog een aantal jaar in de gevangenis uitzitten voor alle misdrijven waar hij verantwoordelijk voor is geweest. Nádat Reggie vrijkomt uit de gevangenis hebben de broers gelijk ruzie. In de tijd dat Reggie in de gevangenis heeft gezeten is zijn tweelingbroer namelijk bezweken onder zijn mentale issues en komt daardoor in geldproblemen. Ze weten de financiële problemen al gauw op te lossen, maar komen gelijk weer in de problemen.

legend film

In de film is onder andere te zien dat ze bij een criminele deal betrokken zijn en hoe de partner van Reggie zelfmoord pleegt nadat hij haar verkracht heeft. Reggie wordt beschuldigd van moord en belandt voor de zoveelste keer op het politiebureau.

Acteurs bekend van Peaky Blinders

Of de broers elkaar ooit nog terug zien zie je in de spannende film Legend op Netflix. Tom Hardy neemt de rollen van de tweelingbroers op zich. Tom is in Peaky Blinders als personage Alfie Solomons. Ook Paul Anderson van Peaky Blinders speelt in de film Legend. Hij is in de film te zien als Albert Donoghue. In de serie speelt hij de rol van Arthur Shelby.

 

Wil je net zoals David Beckham solliciteren naar een rol in de serie Peaky Blinders? Dan hebben we alvast voor je uitgezocht hoe je het ultieme Peaky Blinders kapsel krijgt en vertellen we je hoe je je het beste kan kleden.